Επίδομα επικινδυνότητας: Πόσα χάνετε από τον “εξορθολογισμό”

Επίδομα επικινδυνότητας: Ο “εξορθολογισμός” φαίνεται ότι ήρθε με τσεκούρι. Λάβετε μέρος στην έρευνα του ArmyNow.Net για να δούμε και τις συνέπειες

Ο “Εξορθολογισμός” στο επίδομα επικινδυνότητας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ανέστης Τσουκαράκης, σύμβουλος του Πάνου Καμμένου πριν λίγες ημέρες σε εκπομπή του Σκάι, ανακοινώθηκε χθες και ήρθε μάλλον με “τσεκούρι”.

Ήδη από τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τα μηνύματα είναι μαύρα.

Αρκετοί αλεξιπτωτιστές χάνουν από 1600-1900 ευρώ περίπου, ανάλογα με το βαθμό που φέρουν. Μια συντήρηση συντήρηση εξαμήνου δηλαδή.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε χθες το ArmyNow.Net, το επίδομα επικινδυνότητας για τους πυροτεχνουργούς της Πολεμικής Αεροπορίας μειώνεται κατά 40% και από 14,67€ ανά επέμβαση κατεβαίνει στα 8.8€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Επίδομα επικινδυνότητας: Τσεκούρι στο πτητικό! 

Παράλληλα μειώνεται κατά 91,6% ο αριθμός των εξουδετερώσεων ή καταστροφών που μπορούν να κάνουν, δηλαδή από 12 κατεβαίνει σε μια!
 

Η αποζημίωση του Πυροτεχνουργού από 1/1/18 θα είναι 8.8€ ανά ημέρα εργασίας/ανά μήνα και αφορά στελέχη που υπηρετούν στην Ελλάδα και (προσοχή) όχι στο εξωτερικό.

Το επιχειρησιακό έργο των Πυροτεχνουργών της ΠΑ ανεκτίμητο σε καιρό ειρήνης, ασκήσεων, αεροπορικών ατυχημάτων και κρίσεων, όπως βεβαίως και των υπολοίπων στελεχών των ΕΔ που τους χορηγείται επίδομα κινδύνου.

Το επίδομα όμως που πρόκειται να τους χορηγηθεί δεν ανταποκρίνεται στην εργασία που πρόκειται να προσφέρουν. Ποιος θα διακινδύνευε τη ζωή του για 8,8€ μικτά;

Για του λόγου το αληθές το επίδομα κινδύνου σήμερα είναι 176,04€ (προ φόρων), και από 1/1/2018 θα κατέβει στα 8,8€ (προ φόρων), δηλαδή 95% μείωση.
 

Το ArmyNow.Net αποφάσισε να κάνει έρευνα, για να καταγραφούν οι απώλειες σε όλο τους το μέγεθος. Και ο πιο ασφαλής τρόπος για να φανεί, είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες μας. Όσοι έχετε κάνει ήδη την σύγκριση, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρα που ακολουθεί με τα στοιχεία για την απώλεια του εισοδήματός σας.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ