Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στη Σερβία στη Βάση «JUG» και στο Πεδίο Ασκήσεων «BOROVAC» – ΦΩΤΟ

Στη Σερβία βρέθηκε ο Α/ΓΕΣ προσκεκλημένος του του Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων της χώρας, Τι συζήτησαν, ποιο το πρόγραμμα επισκέψεων
 
 
 
Επίσημη επίσκεψη στη Σερβία, πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, κατά το χρονικό διάστημα 11 και 12 Ιουνίου 2019, προσκεκλημένος του Διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων Σερβίας, Αντιστράτηγου Μilosav Simovic.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ, επισκέφθηκε τη Βάση «JUG», όπου ενημερώθηκε σχετικά με τις δραστηριότητες και υποδομές του Κέντρου Εκπαίδευσης Μονάδων για Πολυεθνικές Επιχειρήσεις (Multinational Operations Training Centre).
Παρέστη επίσης στο Πεδίο Ασκήσεων «BOROVAC», σε επίδειξη τμημάτων που συμμετέχουν στην Πολυεθνική Άσκηση Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης «PLATINUM WOLF 19».
Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος στα πεδία συνεργασίας των Στρατών Ξηράς Ελλάδας και Σερβίας όπως η εκπαίδευση και η συμμετοχή σε ασκήσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Ακόλουθο Άμυνας της Ελλάδος στη Σερβία.
ΑΓΕΣ - ΣΕΡΒΙΑ
ΑΓΕΣ - ΣΕΡΒΙΑ
ΑΓΕΣ - ΣΕΡΒΙΑ
ΑΓΕΣ - ΣΕΡΒΙΑ
ΑΓΕΣ - ΣΕΡΒΙΑ
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ