ΕΠΟΠ: Έτοιμοι για όλα στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών (ΦΩΤΟ)

ΕΠΟΠ: Ικανοποίηση για τους Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στη τελετή Μονιμοποίησης των Επαγγελματιών Οπλιτών του Σχηματισμού.

Είναι οι ΕΠ.ΟΠ. πεζοναύτες που απέδειξαν ξανά και ξανά την αξία και τις ικανότητες που έχουν σε πορείες και βολές, σε ασκήσεις καταστροφών και ναρκοπολέμου, στην συνεργασία τους με τα τεθωρακισμένα του Ε.Σ. και το πυροβολικό.

Εκπαιδεύτηκαν στον ορεινό αγώνα, την χειμερινή διαβίωση, την συνεργασία με τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, με την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό.

Είναι η αιχμή του δόρατος. Παντού και πάντα.

ΕΠΟΠ

Η ετοιμότητα τους είναι πλήρης και η συμμετοχή τους στην τελετή μονιμοποίησης τους ήταν κάτι που πολύ καιρό το περίμεναν με αγωνία αφού επισφραγίζει την διαδρομή τους.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών η τελετή Μονιμοποίησης των Επαγγελματιών Οπλιτών του Σχηματισμού.

Θυμίζεται πως η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών συγκροτήθηκε το 1988, με την αναδιοργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων και προέρχεται από το 32 Σύνταγμα Πεζοναυτών που κατά την αναδιοργάνωση οι δυνάμεις του υπήχθησαν στην ταξιαρχία.

ΕΠΟΠ

Η προσφορά των ΕΠ.ΟΠ. πεζοναυτών στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει τραγικές στιγμές, όπως συνέβη πριν χρόνια σε δυστύχημα που έχασαν συναδέλφους τους, αλλά και ηρωικές πράξεις που μένουν ανεξίτηλα στην μνήμη.

Όπως όταν Επαγγελματίες Οπλίτες πεζοναύτες έσωσαν το πλήρωμα ελικοπτέρου Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού μετά από την συντριβή του στην θάλασσα.

Οι τρείς ήρωικοι ΕΠ.ΟΠ. άνηκαν στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

ΕΠΟΠ

Ο Ταξίαρχος Ευάγγελος Παπαδόπουλος δήλωσε πρόσφατα για την ανάληψη της Διοίκησης της 32 Τ/ΠΝ: « Η ιστορία της 32ης Τ/ΠΝ είναι συνυφασμένη με τον Βόλο. Ξέρω ότι μπορούμε να στηριζόμαστε στους πολίτες και τις αρχές της πόλης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ