Έσπασε το πόδι του σε ατύχημα ο Νίκος Αναστασιάδης – Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο

Ατύχημα στη Λεμεσό, κατά το οποίο υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες περπατούσε και έπεσε πάνω σε σκαλί, το οποίο δεν είχε δει, με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να σπάσει το πόδι του.
Ο Ν. Αναστασιάδης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε  σε επέμβαση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίς το απόγευμα.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα ατύχημα στη Λεμεσό, κατά το οποίο υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα» ανέφερε νωρίτερα σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.
Σημειώνει τέλος πως η υγεία του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο ενώ ευχές και περαστικά έχει δεχθεί από την πολιτική ηγεσία του τόπου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί. Μετά την ενημέρωση του για τον τραυματισμό του Προέδρου, o Μουσταφά Ακιντζί, επικοινώνησε μαζί του και του ευχήθηκε για ταχεία ανάρρωση, ενώ οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι θα είναι σε επικοινωνία και μετά την ανάρρωση του Προέδρου θα διαβουλευθούν τα επόμενα βήματα για επανέναρξη του διαλόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακυρώνεται η συμμετοχή του Προέδρου στο αυριανό έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπροσωπηθεί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Κυπριακή Προεδρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ