ΕΣΠΕΗΠ: «Βούλιαξε» η ΛΑΦΙ στην πίτα των Ηπειρωτών Στρατιωτικών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, και η εικόνα απο την κοπή της πίτας της ΕΣΠΕΗΠ στην ΛΑΦΙ παρουσία και του Επιτελάρχη της 8 Μ/Π ΤΑΞ μιλάει μόνη της.

Ζεστό κλίμα και φιλική ατμόσφαιρα κυριάρχησαν στην κοπή της πίτας της ΕΣΠΕΗΠ στην ΛΑΦΙ.

Άλλωστε έτσι άρμοζε στην περίσταση αφού οι Ηπειρώτες Στρατιωτικοί δεν συγκεντρώθηκαν ούτε για να μετρηθούν ούτε για να αναμετρηθούν με κανέναν ειδικά αφότου με τις πράξεις τους αναμετρήθηκαν με μια σειρά απο εμπόδια τα οποία υπερπήδησαν.

Στην κατάμεστη αίθουσα το “παρών” έδωσαν πέρα απο τους στρατιωτικούς μέλη της ΕΣΠΕΗΠ με τις οικογένειες τους που ξέχασαν για λίγο τα δεκάδες προβλήματα τους και οι: ο Επιτελάρχης της 8Μ/Π ΤΑΞ, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμου, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γ. Παπατσίμπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κ. Κίτσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ιωαννίνων κ. Σ. Κίτσιος, ο Συνταγματάρχης ε.α. κ. Δ. Βαρέλης απο την ΕΑΑΣ Άρτας ο οποίος είναι και περιφερειακός σύμβουλος, επίσης απο την περιφέρεια Ιωαννίνων η περιφερειακή σύμβουλος κ. Καραμάνη καθώς και απο τον τηλεοπτικό σταθμό ΒΗΜΑ η κ. Β. Στασινού. Επίσης παρόντες ήταν οι νομικοί σύμβουλοι της Ένωσης κκ Ελένη Δρόσου και Δημήτρης Λαμπράκης

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Γιώργος Θεοδώρου αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους, και θύμισε τις δυσκολίες που πέρασε η ΕΣΠΕΗΠ μέχρι να αναπτύξει την σημερινή της δυναμική, τόνισε πως τα μέλη της Ένωσης θα κάνουν πάντα το καλύτερο φυσικά με σεβασμό και στην ιεραρχία και στα καθήκοντα τους.

Η εκδήλωση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα και καλυφθηκε εκτενώς δημοσιογραφικά και ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Στρατιωτικων Περιφέρειας Ηπείρου Βαγγέλης Τσίμαρης μίλησε ζωντανά καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΒΗΜΑ TV για την επιτυχημένη εκδήλωση της Ένωσης  που όπως τόνισε έγινε με παρόντες πλήθος συναδέλφων  στην κατάμεστη αίθουσα της ΛΑΦΙ.

Ο ίδιος μάλιστα δίνει απαντήσεις και σε όσους προσπαθούν να μειώσουν την δυναμική της ΕΣΠΕΗΠ καταγγέλοντας κακοπροαίρετα δημοσιεύματα.

Τελος μιλά για όλα  τα τρέχοντα ζητήματα  των Στρατιωτικών.

Δείτε και την ανακοίνωση της ΕΣΠΕΗΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ