Έχουμε πιάσει πάτο …. σε αναμονή της καινούργιας θεομηνίας….

ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Του Χαράλαμπου Τζιγκουνάκη, Αντιστράτηγου ε.α.

 

Τελικά το μονο αποτελεσματικό μέτρο αποδεικνύεται πως θα ήταν το γενικό απαγορευτικό οποιασδήποτε κίνησης η μετακίνησης  η μεταφορά δημοσίου η ιδιωτικού  μέσου ,καμμιά εργασία πουθενά,  όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας με την πρόγνωση της άφιξης του κύματος κακοκαιρίας και όσο θα κρατήσει…Τα πάντα κλειστά..!!

Υπάρχει μονο η περίπτωση να γελοιοποιηθούμε  απο την πρόγνωση των μετεωρολόγων , γεγονός  που έχει συμβεί και αυτό στη χώρα της φαιδρής πορτοκαλεας . Γιατι έχει συμβεί και αυτό!

Ακους τους Συριζαίους, τους ΚΙΝΑΛ και τους άλλους τους αντιπολιτευομένους και αναιδώς κατηγορούν και λένε το πάγιο ,για όλα φταίει η κυβέρνηση, εμείς θα τα κάναμε πολύ καλύτερα η επωδός…!!

Ακους την κυβέρνηση να μεταθέτει τις ευθύνες τους από εδώ και εκεί, από τους δήμους, στην περιφέρεια, μέχρι τους πολίτες…

Η μόνιμη κατάσταση  όλων των κακών,  όταν συμβαίνουν …

Στις φιέστες και στις επιτυχίες  όλοι δηλώνουν παρών…!!

Ο κακός μας ο καιρός , ο άλλος, ο ξένος,  πάντα θα  φταίει…

Συσκέψεις, επι συσκέψεων, επι διαβουλεύσεων…Ααα σε αυτά είμαστε κορυφαίοι στο μπλα μπλα και στη θεωρία…!

Αλήθεια τι να περιμένεις απο ανθρώπους που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν διοικήσει ένα περίπτερο…!

Ολων το μυαλό στην αρπαχτή, στις επιδοτήσεις, τις “ευρωπαϊκές” πιστώσεις , κοινώς να τα αρπάξουμε, τις προμήθειες και τα “έργα”,   τους εργολάβους,  τους μεσάζοντες πάσης μορφής, όλα εθνικός σκοπός …!

Η δημοκρατία μας εκφυλισμένη και ανίκανη να πορευτεί σε σύγχρονους δρόμους ανάπτυξης και εξευρωπαισμου…

Οι πολίτες ,ημιμαθείς η αμαθείς εντελώς , πελαγωμένοι να επιλέγουν το μικρότερο κακό, η να παρασύρονται απο λαϊκιστές  κάθε φορά να πορευόμαστε σε εποχες που ακόμη και οι περιφρονημένοι απο τους “σουπερ Ελληνες” τούρκοι να   αλωνίζουν ήδη στην πατρίδα μας με τις ανεξελεκτες επενδύσεις σε επικίνδυνα για την ασφάλεια μας πεδία,(ενημέρωση),να  αλωνίζουν στον ουρανό μας με drones και μεις να σηκώνουμε F-16 για να τους αναχαιτίζουμε…!!

Εχουμε πιάσει πάτο …Και συνεχώς αυτόν ξύνομε  για να ταΐσουμε το κακομαθημένο πόπολο να μας ξαναψηφίσει…

Αυτο ο νέος εθνικός σκοπός με παράδοση πολλών ετών συνταγής , σε αναμονή της καινούργιας θεομηνίας….

Απογοήτευση…

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ