ΦΩΤΟ – Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2017 E΄ ΕΣΣΟ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ

Στη Σχολή Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο Αττικής, πραγματοποιήθηκε η ονομασία 23 Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών της 2017 Ε΄ ΕΣΣΟ σε Δοκίμους Εφέδρους Αξκούς (ΔΕΑ) του Πυροβολικού.ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΑ

Το πρόγραμμα της τελετής περιελάμβανε, δοξολογία, παράδοση των καθηκόντων των αποχωρούντων ΥΕΑ 2017 Ε΄ ΕΣΣΟ στους νέους Υποψήφιους Εφέδρους Αξιωματικούς (ΥΕΑ), επίδοση των πτυχίων, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Διοικητή της Σχολής και παρέλαση τμημάτων.

Οι Δόκιμοι Έφεδροι Αξκοί Πυροβολικού, οι οποίοι είναι στρατεύσιμοι νέοι και υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, φοίτησαν για περίοδο 4 μηνών στη Σχολή Πυροβολικού και αποφοίτησαν με επιτυχία.

Τον κύριο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, εκπροσώπησε ο Διοικητής της ΣΠΒ ο οποίος και ανέγνωσε τον σχετικό χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεγάρων, απόστρατοι Αξκοί του Πυροβολικού, εκπρόσωποι στρατιωτικών Μονάδων και σωμάτων ασφαλείας της περιοχής καθώς και μέλη οικογενειών των ΔΕΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ