Η ΓΔΑΕΕ στη Διεθνής Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας «AUSA 2019»

Η Ελλάδα συμμετέχει με Ελληνικές εταιρείες στη διεθνή έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019 που πραγματοποιείται στην Ουάσινγκτον.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η χώρα μας συμμετέχει με Εθνικό Περίπτερο στην μεγαλύτερη, αποκλειστικά για τον στρατό ξηράς, διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού AUSA 2019, που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον από 14 έως 16 Οκτωβρίου.

Στο Εθνικό Περίπτερο εφέτος συμμετέχουν οι εταιρείες Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), Alpha Systems, Systems Sunlight S.A., Theon Sensors, ενώ στο κοινό περίπτερο ΣΕΚΠΥ-ΕΕΛΕΑΑ συμμετείχαν οι AEL Joint Ventures, AEROSERVICESSA, ALTUSLSA, MILTECH SA και ROTASA.

Το Εθνικό περίπτερο συνδιοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Enterprise Greece και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας/ Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ).

ΓΔΑΕΕ AUSA 2019

Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποίησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης, ο Έλληνας Πρέσβης στην Ουάσινγκτον κ. Χάρης Λαλάκος, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικος Μπακατσέλος και από την αμερικανική πλευρά η Αναπληρώτρια Γραμματέας του Τμήματος Αμυντικών Συνεργασιών του Αμερικανικού Στρατού (DASADE&C) κα. Ann Cataldo και η αντιπρόεδρος της AUSA κα. Patricia McQuistion. Στην τελετή παρέστησαν και εκπρόσωποι αντιπροσωπειών άλλων χωρών και εταιρειών που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Η AUSA 2019 καταλαμβάνει επιφάνεια 16000 τμ και συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 700 εκθέτες προερχόμενοι από 80 διαφορετικές χώρες. Στην έκθεση αναμένεται να παραστούν πάνω από 30.000 επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ