ΓΔΑΕΕ: Προωθείται συνεργασία Ελλάδας – Πολωνίας σε εξοπλιστκά και αμυντική βιομηχανία

Δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς των εξοπλισμών και της αμυντικής βιομηχανίας συζητήθηκαν στη σύσκεψη της ΓΔΑΕΕ με αντιπροσωπεία του ΥΠΑΜ Πολωνίας και συμμετοχή εκπροσώπων ελληνικών εταιρειών
 
 
Η Αμυντικοτεχνική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης στην ΛΑΕΔ την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2019, μεταξύ της ΓΔΑΕΕ και του εκπροσώπων του Υπουργείου Άμυνας της Πολωνίας.
Οι Επιτελείς της ΓΔΑΕΕ, με επικεφαλή τον Γενικό Διευθυντή συναντήθηκαν και συζήτησαν με εκπροσώπους του Πολωνικού ΥΠΑΜ επικεφαλής των οποίων ήταν ο 1ος Αναπληρωτής Εθνικός Διευθυντής Εξοπλισμών κ. Mateusz Sarosiek.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος στους τομείς των εξοπλισμών και της αμυντικής βιομηχανίας.
Το ενδιαφέρον της σύσκεψης που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον να κλειστούν συμφωνίες συνεργασίας των δύο χωρών αποτέλεσε η συμμετοχή ώστε να παρουσιάσουν τις ελληνικές δυνατότητες ο πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ και εκπρόσωποι των εταιρειών BOSA SA, GLASSART SA, Hellenic Instruments, IDE, ISI, MILTECH, ONEX, SUNLIGHT και Theon Sensors.
ΓΔΑΕΕ - ΠΟΛΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ