ΓΕΑ: Εκατοντάδες αποστολές σωτηρίας από την ΠΑ – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

 

Πάρα πολύ σημαντική η κοινωνική προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας για το μήνα Απρίλιο, σε πολλά επίπεδα.  Από την έρευνα και διάσωση, την αεροπυρόσβεση και φυσικά τις αεροδιακομιδές.

Συγκεκριμένα το μήνα Απρίλιο η Πολεμική Αεροπορία έκανε με διάφορα μέσα (όπως C-130, C-27J, Super Puma, GV, ) 164,5 ώρες πτήσης και πραγματοποίησαν 60 αποστολές αεροδιακομιδής όπου μετέφεραν 84 ασθενείς κυρίως από νησιά του Αιγαίου και μοσχεύματα για ανθρώπους που είχαν ανάγκη, σώζοντας με τον τρόπο αυτό τη ζωή τους.

Παράλληλα ελικόπτερα Super Puma, AB-205 και CL-415 πραγματοποίησαν 10 εξόδους σε στεριά και θάλασσα για έρευνα και διάσωση 50 ανθρώπων που βρίσκονταν σε κίνδυνο σε συνεργασία με άλλους φορείς (ΛΣ, ΕΚΑΒ, κ.α.).

Ενώ ακόμα μπορεί να μην είχε ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος αλλά πυροσβεστικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν 11 εξόδους για αεροπυρόσβεση.

Δείτε τον πίνακα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας με την κοινωνική προσφορά της ΠΑ για τον μήνα Απρίλιο 2019.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ