ΓΕΑ: Εντός χρονοδιαγράμματος η αναβάθμιση των F-16 – Πότε πάει ΕΑΒ το πρωτότυπο αεροσκάφος

Εντός χρονοδιαγράμματος βρίσκεται το πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16 αναφέρει το ΓΕΑ μετά τη συνάντηση του Α/ΓΕΑ με κλιμάκιο της Lockheed Martin Aeronautics 
 
 
Το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντηση που είχε σήμερα  Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης,  με κλιμάκιο στελεχών της εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics με επικεφαλής την κα. Janet Dufffey (Vice President Supply Chain Management).
Το κλιμάκιο βρίσκεται στην Ελλάδα την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 για πραγματοποίηση συναντήσεων, στο πλαίσιο Executive Program Management Review (E-PMR), με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) Α.Ε.
Όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου του ΓΕΑ «το πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών F- 16 ακολουθεί επακριβώς το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί και υπογραφεί βάσει της Διακρατικής Συμφωνίας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι έχει ήδη γίνει η επιλογή του αεροσκάφους της ΠΑ που θα αποτελέσει το πρωτότυπο αεροσκάφος της αναβάθμισης και το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στην ΕΑΒ τον Ιανουάριο 2020».

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ