Πολεμική Αεροπορία : Αυτά κάνουμε για τους αεροπόρους

Η Πολεμική Αεροπορία δεν είναι μόνο τα εξοπλιστικά δισεκατομμυρίων. Πρώτα απο όλα είναι οι άνθρωποι. Το ΓΕΑ λαμβάνει μια σειρά απο πρωτοβουλίες για τους αεροπόρους.

Στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου ακούστηκε να λέει πως όποιος φοράει την μπλε στολή δίνει το είναι του και άρα όλοι οι αεροπόροι, δηλαδή ο ιπτάμενος, ο μηχανικός, ο εφοδιαστής, ο οικονομικός … αλλά και ο μάγειρας που φροντίζει ολους τους υπόλοιπους πρέπει να νιώθουν την φροντίδα της υπηρεσίας.

Με δεδομένο πως η κάνουλα των χρημάτων ανήκει στα χέρια του υπουργείου Οικονομικών το ΓΕΑ κάνει ότι μπορεί σε παράλληλες δράσεις για να ανακουφισει το προσωπικό του. Πηγές του Επιτελείου σημείωναν πως στην 112 ΠΜ ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός οικήματος ετοιμότητας προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, αποτελούμενο από δώδεκα διαμερίσματα. Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, και εφόσον εξασφαλισθεί η πίστωση, η ΠΑ (ΔΑΥ – 206 ΠΑΥ) είναι σε ετοιμότητα υλοποίησης των έργων κατασκευής δύο πανομοιότυπων, με το οίκημα της 112 ΠΜ, οικημάτων καθώς και 45 αυτόνομων διώροφων κατοικιών, που προγραμματίζεται να ανεγερθούν στο Α/Δ Ελευσίνας. Ακόμα αποφασίστηκε η διάθεση οικημάτων – δωματίων Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας (251ΓΝΑ – 128 ΣΕΤΗ – 123 ΣΤΕ – ΚΕΔΑ ΖΟΥΜΠΕΡΙ) για την στέγαση στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί σε Μονάδες του ΥΠΕΘΑ – ΓΕΕΘΑ – ΓΕΑ.

Ακόμα σε τρείς μονάδες η Πολεμική Αεροπορία προχωρά έργα όπως η κατασκευή νέων οικημάτων αλλά και η ανακαίνιση παλαιότερων, προκειμένου να στεγαστεί προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές, και παράλληλα προχωρά η παροχή κενών δωματίων στα θέρετρα της ΠΑ

Παιδικοί σταθμοί

Για τους γονείς εκτός από τους παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν στην 110 ΠΜ, την 112ΠΜ και  το 251 ΓΝΑ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι μελέτες ή η στελέχωση για την δημιουργία νέων στις ακόλουθες μονάδες της ΠΑ: 111, 114, 116  και 117 Πτέρυγα Μάχης καθώς και στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος και 123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Και φυσικά η προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του προσωπικού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για να υπάρξει έστω ενα αντισταθμιστικό κέρδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ