ΓΕΕΘΑ: Έγινε η τελετή Έναρξης Σπουδών της 7ης ΕΣ της ΙΔΕ

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗ 7ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΔΕ

Και με τμήμα Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών-Μονίμων Υπαξιωματικών, ξεκινούν φέτος οι σπουδές στο ΙΔΕ. Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας η τελετή έναρξης της 7ης ΕΣ
 
Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή έναρξης σπουδών της 7ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ).
Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αρχηγός Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.
Το πρόγραμμα σπουδών, διάρκειας περίπου 8 μηνών, διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το ΙΔΕ, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων των συμμετεχόντων σε θέματα τρέχουσας διεθνούς πολιτικής και οικονομίας, και παρέχεται αδαπάνως, με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Αριστείδη Γιαπαλή. Στην 7η ΕΣ του ΙΔΕ συμμετέχουν 55 στελέχη από τις ‘Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά εφέτος λειτουργεί και Τμήμα Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών-Μονίμων Υπαξιωματικών του ΙΔΕ, στο οποίο συμμετέχουν ως σπουδαστές 51 στελέχη από τις ‘Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗ 7ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΔΕΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗ 7ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΔΕΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗ 7ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΔΕΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗ 7ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΔΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ