Μισθολογικές προαγωγές: Τι είπε ο Άδωνις για τον Βίτσα

Η ΝΔ ανεβάζει στροφές στα θέματα του στρατιωτικού προσωπικού ζητώντας απαντήσεις. Ο Α. Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στον Βίτσα για τις μισθολογικές προαγωγές

 

Το μορατόριουμ της ΝΔ στις σχέσεις της με το ΥΠΕΘΑ φαίνεται τελείωσε απο την στιγμή που, όπως εκτιμούν στην αντιπολίτευση, φάνηκε οτι η κυβερνητική πλευρά δεν γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα ούτε έχει λύσεις. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε μάλιστα να απαντήσει στον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα εξαπολύοντας πυρά και κατα του Πάνου Καμμένου για το θέμα των μισθολογικών προαγωγών που «καίει» τα στελέχη.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και αντιπρόεδρος του κόμματος τόνισε:
«Θα συμβούλευα τον κ. Βίτσα να ενημερωθεί καλύτερα για τις μισθολογικές προαγωγές, τι ακριβώς αυτές είναι και πότε χορηγούνται στα εν ενεργεία στελέχη, για να μην εκτίθεται.

Επίσης, του θέτω το ίδιο ερώτημα, που έθεσα στον κ. Καμμένο, προκειμένου να μην λέμε λόγια στον βρόντο και, το κυριότερο, να μην κοροϊδεύει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων:

Η αναστολή των μισθολογικών προαγωγών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ισχύει από 01.01.2017, ναι ή όχι;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ισχύει, καθώς τα ισοδύναμα, που θα έβρισκε το Υπουργείο, δεν νομοθετήθηκαν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις των κ. Καμμένου και Βίτσα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ