Γεραπετρίτης: Δεν αυξάνεται η στρατιωτική θητεία

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε σήμερα μεταξύ άλλων και για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Διαβάστε τι είπε.

Tέλος στα σενάρια για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας έβαλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το υφιστάμενο καθεστώς.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανατραπεί το υφιστάμενο καθεστώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας, στον «Alpha 9,89» και την εκπομπή «Ραντάρ» με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Το ζήτημα περί αύξηση της στρατιωτικής θητείας είχε έρθει στην επιφάνεια μετά από δημοσίευμα σε ιστοσελίδα News 24/7 όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν ότι η πολιτική ηγεσία  σε συνεργασία με τη στρατιωτική ηγεσία, εξετάζουν λύσεις που δεν θα αυξάνουν στο σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων τη στρατιωτική θητεία, αλλά θα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της λειψανδρίας που, όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές, παρατηρείται σήμερα στο στράτευμα.

Ωστόσο το δημοσίευμα αυτό διέψευδαν κατηγορηματικά πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενώ είχαν τονίσει ότι δεν ισχύει τίποτα τα όσα είχαν δημοσιευτεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ