ΓΕΣ: Ανακατάταξη ΟΒΑ (ΕΔ και Λοιπών Όπλων – Σωμάτων)

ΟΒΑ

Για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας παραπέμπονται διακόσιοι έξι (206) υποψήφιοι έφεδροι που υπέβαλαν δικαιολογητικά για την επανακατάταξή τους ως ΟΒΑ.

1.Με διαταγή του ΓΕΣ/Β4(ΔΣΛ) παραπέμπονται για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας διακόσιοι έξι (206) υποψήφιοι έφεδροι που υπέβαλαν δικαιολογητικά για την επανακατάταξή τους ως ΟΒΑ. Οι παραπεμπόμενοι είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στις αρμόδιες Επιτροπές Απαλλαγών από 13 Απρ 20 μέχρι 16 Απρ 20.

2.Αρμόδια για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των παραπεμπόμενων είναι η πλησιέστερη στον τόπο διαμονής τους Επιτροπή Απαλλαγών του Στρατού Ξηράς.

3.Κατά την παρουσίασή τους στην Επιτροπή Απαλλαγών πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά τους.

4.Επισημαίνεται ότι πριν την παρουσίασή τους για εξέταση θα πρέπει να προηγείται υποχρεωτικά τηλεφωνική επικοινωνία του παραπεμπόμενου με την αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών για τον καθορισμό συγκεκριμένου ραντεβού, εντός του χρονικού διαστήματος της παραγράφου 1 (από 13 Απρ 20 μέχρι 16 Απρ 20).

5.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της εξέτασης, τηλέφωνα επικοινωνίας και άλλες πληροφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΓΕΣ (www.army.gr), όπου είναι ανηρτημένη η σχετική διαταγή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η λυση δν ειναι τα οβα. Φτιαξε σχολη εποπ κ η σμυ να βγαινουν μεχει ανθστες. Και να υπαρχουν 3 σωματα. Εποπ υπξκων κ αξκων. Λιγοι εισακτεοι στη σσε περισσοτεροι στη σμυ και πολλοι περισσοτεροι στους εποπ. Πυραμιδα δηλαδη. Σε 10 χρονια θα εχουνε νεπυς εκπαιδευμενους στρατικοποιηνενους κ οχι αδικημενους οσο αφορα τους βαθμοθς που ολοι στα χρονια μας θελουν να γινουν αξκοι.ο καιενας τις ευθυνες του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ