ΓΕΣ: Βολές Αρμάτων, ΒΟΠ, Ε/Π και Πυροβόλων – Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από την επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού σε βολές Αρμάτων, ΒΟΠ, Ε/Π και Πυροβόλων σε πεδία βολής σε όλη τη χώρα.
 
 
Το πρώτο 15νθήμερο του μηνός Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού και τη διατήρηση της υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων, πραγματοποιήθηκαν ημερήσιες και νυχτερινές βολές οπλικών συστημάτων, ως ακολούθως:
– Βολές πληρωμάτων αρμάτων, Μονάδων της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ», της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΠΙΝΔΟΣ» και της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «2ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΕΦΕΣΣΟΣ», στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Ξάνθης.

– Βολές Βαρέων Όπλων Πεζικού και Πυροβολικού, Μονάδων της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΑΨΟΣ», στο Πεδίο Βολής Ψηλού Στάλου.

– Βολές Ελικοπτέρων και Επιθετικών Ελικοπτέρων, στο Πεδίο Βολής Λιτοχώρου.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές βολές Πυροβολικού με Ρυμουλκούμενα (Ρ/Μ) Οβιδοβόλα Μ101Α1 (105 χιλ), από το Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών, το Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Μονίμων Λοχιών ΣΜΥ/2018 και τους Υποψηφίους Έφεδρους Αξιωματικούς (ΠΒ) Μάχης 2018 Δ΄και Ε΄ ΕΣΣΟ, της Σχολής Πυροβολικού, στο Πεδίο Βολής Μεγάρων.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε υπό ρεαλιστικές συνθήκες και αξιολογήθηκε όλη η διαδικασία στοχοποίησης και εκτέλεσης πυρών, με την εφαρμογή βελτιωμένων τεχνικών και διαδικασιών προσβολής στόχων.

Συνεχίζεται, η εντατική εκπαίδευση του προσωπικού μας, με σκοπό τη διατήρηση της υψηλής αποτελεσματικότητάς του.
Υπερήφανοι για το προσωπικό μας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ