ΓΕΣ: «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ» στο ΠΒΚ με PATRIOT και TOR M1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «αλβανικός αετός» μονοπωλεί την επικαιρότητα κάτι που οδήγησε το ΓΕΣ να θυμηθεί ένα παλαιότερο εντυπωσιακό βίντεο. Ο «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ» κόβει την ανάσα.

Το γραφείο Τύπου του ΓΕΣ συνεχίζει τον «βομβαρδισμό» του διαδικτύου με βίντεο που δείχνουν τις δυνατότητες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτή την φορά, και ενώ το διαδίκτυο έχει ως πρώτο θέμα τον «αλβανικό αετό» που σχημάτισαν νεοσύλλεκτοι οπλίτες, το Γενικό Επιτελείο Στρατού επέλεξε να θυμήσει την άσκηση «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ» και να κοινοποιήσει ένα εντυπωσιακό βίντεο απο την σελίδα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Δεν ξέρουμε αν η επιλογή το πρωί της Κυριακής (ημέρα που προέκυψε και το θέμα με τους οπλίτες) έγινε τυχαία όμως τα πλάνα απο τις βολές  PATRIOT, TOR M1 και STINGER και ASRAD HELLAS που δειχνουν τις αμέτρητες δυνατότητες της ελληνικής αεράμυνας εντυπωσιάζουν.

Δυστυχώς όμως και πάλι ο ήχος έχει καλυφθεί απο μουσική.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ) που λειτουργεί απο το 1964 είναι ένα από τα λίγα πεδία βολής παγκοσμίως που μπορούν να φιλοξενήσουν σχεδόν όλους τους τύπους βολών εδάφους, επιφανείας και αέρος.

Επιπρόσθετα, το Πεδίο Βολής Κρήτης είναι το μόνο πεδίο βολής παγκοσμίως που λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα του SHAPE, αναφορικά με την τακτική αξιολόγηση βολών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ