ΓΕΣ: ΕΔΕ με εντολή του Α/ΓΕΣ για το βίντεο με τα αλβανικά – Εντοπίστηκαν ήδη οι ένοχοι

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο βίντεο που διέρρευσε από το πρωί και έχει δημιουργήσει σάλο στο διαδίκτυο και δείχνει δύο στρατιωτικούς που μιλούν άπταιστα αλβανικά να δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armynow.gr, τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν εντοπιστεί ποιοι ακριβώς είναι, ενώ έχει διαταχθεί ήδη Ένορκη Διοικητική Εξέταση με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφηκε το βίντεο και φυσικά να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί σε μονάδα Τεθωρακισμένων και έχει προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις, καθώς παρουσιάζει δύο στρατιωτικούς που μιλούν αλβανικά να δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες και να τους βάζουν να φωνάζουν ονόματα διάσημων Αλβανών, ενώ μεταδίδουν live την πράξη τους στα social media.

Συγκεκριμένα το βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί καταγραφή ενός βίντεο δημοσιευμένου στο Instagram, όπου μάλιστα φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δημιουργών του.

Στο βίντεο αποτυπώνονται δύο νεαροί, ο ένας με στολή παραλλαγής και ο δεύτερος είναι ντυμένος στα μαύρα. Και οι δύο φορούν στο κεφάλι τους μαύρο μπερέ και μιλούν στην κάμερα άπταιστα αλβανικά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ