ΓΕΣ: Επιστημονική Εκδήλωση με Τίτλο «Ιστορίες ψυχής…ρόλοι ζωής!» – ΦΩΤΟ

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η εκδήλωση, συνδιοργανώθηκε από το ΓΕΣ και τη Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εταιρεία «ΑΚΟΣ: Θεραπεία σώματος και ψυχής».

 

 

Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε, στη Λέσχη Αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη, επιστημονική εκδήλωση με τίτλο «Ιστορίες ψυχής…ρόλοι ζωής!». Η εκδήλωση, συνδιοργανώθηκε από το ΓΕΣ και τη Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εταιρεία «ΑΚΟΣ: Θεραπεία σώματος και ψυχής», στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η συγκεκριμένη επιστημονική ημερίδα, εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων ενημέρωσης του προσωπικού του Στρατού Ξηράς και αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης, ως μέσο αντιμετώπισης των ασθενειών.

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό. Ακολούθησαν ιδιαίτερα σημαντικές ομιλίες, όπως:

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

– «Ιστορίες Ψυχής – Ρόλοι Ζωής», με ομιλητή την Δρ. κα Δέσποινα Κατσώχη, Πρόεδρο της ΑΚΟΣ, Ογκολόγο – Ακτινοθεραπευτή.

– «Ζωγραφίζοντας τον καρκίνο: ένα σύγχρονο αφηγηματικό εργαλείο», με ομιλητή την κα Ελένη Ταρναρά, Κλινική Ψυχολόγος, «Λόγω Ψυχής» – Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική́ Ψυχοθεραπεία.

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

– «Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ», με ομιλητή την κα Ελένη Ντελιοπούλου, Αντιπρόεδρο Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ).

– «Η εξέλιξη της θεραπείας του καρκίνου», με ομιλητή τον Δρ. κο Χάρη Καρανικιώτη, Παθολόγο – Ογκολόγο.

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

– «Η δύναμη μέσα μας», με ομιλητή την κα Μαρία Κοκορότσκου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (Μ.Φ.Θ).

– «Ο γιατρός και οι ρόλοι της ζωής του», με ομιλητή τον Δρ. Ιωάννη Μπουκοβίνα, Παθολόγο – Ογκολόγο.

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την εκδήλωση πλαισίωσε έκθεση με έργα ογκολογικών και αποθεραπευμένων ασθενών, γιατρών – ερασιτεχνών φωτογράφων, με τα οποία μιλούν για τη ζωή και την κατά μέτωπο μάχη με τον καρκίνο.

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Οι δράσεις συνεργασίας με φορείς υγείας, συνεχίζονται αμείωτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Μέριμνας Προσωπικού, με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού μας, σε θέματα που αφορούν στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας του.

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι τοπικών και θρησκευτικών αρχών της Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπείες στελεχών Σχηματισμών και Μονάδων της Φρουράς Θεσσαλονίκης και αντιπροσωπεία σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΓΕΣ ΑΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ