Το ΓΕΣ τιμά τα στελέχη του. Δείτε τι κάνει

Το ΓΕΣ δίνει μεγάλη σημασία στην ηθική επιβράβευση των στελεχών του. Δείτε τι ετοιμάζει για το προσωπικό αλλά και ποια τελετή έλαβε χώρα στο Επιτελείο.

Την καθιέρωση ημέρας τιμής για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς ετοιμάζει το ΓΕΣ. Η πρωτοβουλία του νέου Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή έχει στόχο την ηθική επιβράβευση των στελεχών.

Σύμφωνα με την αποφαση που έχει ληφθεί το ΓΕΣ διερευνά την δυνατότητα να τιμήσει και να επιβραβεύσει τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του Στρατού Ξηράς των οποίων η πλειοψηφία των παιδιών τους υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην σχετική καταγραφή που έχει ξεκινήσει τα στελέχη αναφέρουν το όνομα και το επώνυμο τους και τα ονόματα των τέκνων τους και τις μονάδες που υπηρετούν για να υπάρξει η σχετική βάση δεδομένων.

Γενικό Επιτελείο Στρατού:Εκδήλωση προς Τιμήν Επίτιμου ΑΓΕΣ και Επίτιμων Μελών ΑνΣΣ

Παράλληλα το Γενικό Επιτελείο Στρατού τιμά όσους ηγήθηκαν του στρατεύματος δείχνοντας και έτσι την συνέχεια που υπάρχει ανάμεσα σε όσους μένουν και σε όσους αποστρατεύονται.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, τελετή προς τιμήν τόσο του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Βασιλείου Τελλίδη, όσο και των Επίτιμων Μελών του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου:
– Αντιστρατήγου Ιωάννη Ηλιόπουλου
– Αντιστρατήγου Ηλία Λεοντάρη
– Αντιστρατήγου Αλέξανδρου Οικονόμου
– Αντιστρατήγου Ανδρέα Ηλιόπουλου
– Αντιστρατήγου Ιωσήφ Μαυράκη
– Αντιστρατήγου Δημήτριου Μπαλαφούτη
– Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Γκατζογιάννη
που κρίθηκαν ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, κατά τις πρόσφατες κρίσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ