ΓΕΣ: Οι Καταδρομείς της 1ης ΤΑΞ ΚΔ – ΑΛ «ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ» σε τριήμερη δράση – ΦΩΤΟ

Η διεξαγωγή 3ήμερου Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης Μονάδων Καταδρομών της 1ης ΤΑΞ ΚΔ – ΑΛ πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων «ΑΣΚΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ»

 

 

Το διάστημα από 10 έως 13 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού και της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων, πραγματοποιήθηκε, στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων «ΑΣΚΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ», 3ήμερο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων Μονάδων Καταδρομών της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών (1η ΤΑΞ ΚΔ – ΑΛ «ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ»).

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, τελευταία ημέρα της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, διεξήχθη, με τη χρήση πραγματικών πυρών, Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Επίθεση Μοίρας ΚΔ», όπου εξετάστηκαν οι δυνατότητες των τμημάτων Ειδικών Δυνάμεων κατά τον συμβατικό αγώνα και η συνεργασία τους με τα λοιπά Όπλα του Στρατού Ξηράς.

Τη δραστηριότητα παρακολούθησε ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού «ΣΜΥΡΝΗ» Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας και ο Διοικητής της 1ης ΤΑΞ ΚΔ – ΑΛ «ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ» Ταξίαρχος Δημήτριος Βουνίσιος.

Είμαστε υπερήφανοι για το έμψυχο δυναμικό των Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, που χαρακτηρίζεται για το επιθετικό πνεύμα του, την άριστη φυσική κατάστασή του και το ιδιαίτερα υψηλό ηθικό του. Αποτελεί σημαντικό πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατού Ξηράς και πυλώνα αποτροπής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ