ΓΕΣ: Ολοκλήρωση Κατασκευής 4 Διαμερισμάτων ΣΟΕΠΟΠ στη Σάμο

Με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού, το ΓΕΣ ολοκλήρωσε τη κατασκευή και παρέδωσε 4 Διαμερίσματα ΣΟΕΠΟΠ στη Σάμο
 
Ολοκληρώθηκε πρόσφατα από το ΓΕΣ η κατασκευή 4 στρατιωτικών οικημάτων, για τη στέγαση Επαγγελματιών Οπλιτών, στο Στρατόπεδο «Καρσοβασίτη», στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΜΥΚΑΛΗ».
Και τα νέα τέσσερα οικήματα που παραδίδονται από το ΓΕΣ εντάσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού και την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη διαβίωσή του.
Όπως σημειώνει και στην ανακοίνωση το ΓΕΣ: Η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης, αποτελεί μια καθημερινή «επιχειρησιακή δραστηριότητα» για το Στρατό Ξηράς. Μέσω αυτής, καταδεικνύεται η σημασία που αποδίδει το ΓΕΣ στο συγκεκριμένο τομέα, με στόχο το προσωπικό μας να διατηρεί υψηλό το ηθικό του και να παραμένει απερίσπαστο στην εκτέλεση της αποστολής του.
Δείτε τις φωτογραφίες του ΓΕΣ από τα νέα διαμερίσματα:ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΕΠΟΠ ΣΑΜΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΕΠΟΠ ΣΑΜΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΕΠΟΠ ΣΑΜΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ