ΓΕΣ: Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα. Πότε θα επαναλειτουργήσει

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα. Πότε ξεκινάει η επαναλειτουργία του και πως θα κατανεμηθούν οι δικαιούχοι

 

 

Την επαναλειτουργία των ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα στις 9 Αυγούστου ανακοινώνει το ΓΕΣ με το 1/3 της δυναμικότητας καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιες. Γι΄αυτό το λόγο όπως αναφέρει το ΓΕΣ θα τηρηθεί αναλογική κατανομή στου δικαιούχους.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου Ανδρέα, υλοποιούνται τα παρακάτω:

– Εργασίες 7 τεχνικών συνεργείων για την αποκατάσταση των φθορών στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ.

– Εργασίες αποκατάστασης από το ΔΕΔΔΗΕ του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος του Λόχου Διοίκησης του ΚΑΑΥ, η λειτουργία του οποίου διασφαλίζει και την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του Κέντρου. Οι ανάγκες του καλύπτονται προσωρινά με τη λειτουργία ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους (Η/Ζ).

H επόμενη παραθεριστική σειρά, η έναρξη της οποίας έχει προγραμματιστεί στις 09 Αυγούστου 2018, θα λειτουργήσει με το 1/3 της δυναμικότητας του Κέντρου, με σταδιακή αύξησή, ανάλογα με τη πορεία αποκατάστασης των ζημιών. Θα τηρηθεί αναλογική κατανομή, σε όλες τις κατηγορίες των δικαιούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ