Για ένα «καρβέλι ψωμί» 10 χρόνια φυλακή, για μίζες εξοπλιστικών 10 χρόνια και ακόμα δικάζονται!

«Όλοι μαζί τα φάγαμε», κι εμείς και η καθαρίστρια από το Βόλο με το πλαστό απολυτηριο Δημοτικού και οι μιζαδόροι των εξοπλιστικών. Δεν προβλέπεται όμως για όλους 10 χρόνια φυλακή…
Για μια θέση εργασίας! Όχι όποια κι όποια! Καθαρίστρια σε Βρεφονηπιακό Σταθμό!  Ξέρετε αυτές οι γυναίκες που φροντίζουν τα παιδιά των Ελλήνων να διδάσκονται σε καθαρά κτίρια, που φροντίζουν οι τουαλέτες που πάνε τα μικρά παιδάκια να απολυμαίνονται από μικρόβια και βρωμιές. Να καθαρίζουν τα τραπεζάκια που παίζουν και τρώνε!
Γι’ αυτή τη θέση παρανόμησε μια φτωχή γυναίκα στο Βόλο με ανάπηρο άντρα. Αλλά δε μιλάμε για απλή παρανομία: Δεν κατάφερε η φουκαριάρα να βγάλει το Δημοτικό. Μόνο μέχρι την Πέμπτη τάξη κατάφερε να πάει. Αλλά για να γίνει καθαρίστρια το κράτος της ζήταγε απολυτήριο δημοτικού.
Και έκανε τη μεγάλη παρανομία. Και 18 χρόνια μετά οι δικαστές την «έστησαν στον τοίχο» και από εκεί κατευθείαν στην φυλακή. Βλέπετε δεν πλαστογράφησε  πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό αλλά απολυτήριο δημοτικού. Αν το είχε κάνει μπορεί να είχε γίνει και πρόεδρος του EUROGROUP… Και σαν σύγχρονη «Γιάννης Αγιάννης» κλείστηκε στις φυλακές για 10 χρόνια προς …παραδειγματισμό.
Και η ειρωνία δεν σταματάει εδώ. Ο φοβερός διώκτης – δικαστής έκρινε ότι ζημίωσε και το δημόσιο και πρέπει να επιστρέψει τους ογκώδεις μισθούς που λάμβανε για να καθαρίζει, ως ανταπόδοση που κρατούσε καθαρό το σχολείο. Δε ξέρουμε πως και δεν αποφάσισε να ανοίξουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και η θυρίδα της για να τα κατασχέσουν!!!
Και όλα αυτά στη χώρα που ένα μάτσο άνθρωποι τα τελευταία χρόνια έφαγαν στην κυριολεξία έναν σκασμό λεφτά. Καταχράστηκαν από όπου μπορεί κανείς να φανταστεί. Ειδικά στα εξοπλιστικά των Ενόπλων Δυνάμεων οι μίζες έδιναν και έπαιρναν για να εξασφαλίζουν συγκεκριμένες αγορές  από συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Κι αν ψάξει κανείς σήμερα είναι στην κυριολεξία όλοι ελεύθεροι. Γιατί ήταν όλοι «θύματα» πολιτικής απάτης και πλεκτάνης, η κυβερνητικής στοχοποίησης και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής, και άλλα τέτοια γραφικά πλέον.
Τελικά μετά από 10 χρόνια κρίσης καταφέραμε να βγάλουμε το συμπέρασμα: Η χώρα χρεοκόπησε από την καθαρίστρια από τον Βόλο με το πλαστό απολυτήριο …Δημοτικού. Όπως και από τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, τους οδοκαθαριστές και άλλους παρόμοιους …«μεγαλοκεφαλαιούχους» κ.α..
Τελικά, και λίγα χρόνια τις έριξε ο δικαστής για την ζημιά που έκανε σε μια ολόκληρη χώρα. Αν δεν είχε κάνει την απάτη σίγουρα το ελληνικό κράτος σήμερα θα ευημερούσε!
Άλλωστε κι η καθαρίστρια όπως κι όλοι εμείς που δουλεύουμε για τον επιούσιο στην κυριολεξία πια, όπως λέει κι ένας «ογκόλιθος» της πολιτικής «όλοι μαζί τα φάγαμε» με τα καλόπαιδα της εξουσίας.
Τώρα γιατί εμείς είμαστε ακόμα νηστικοί και κάποιοι έχουν πρηστεί από το «φαΐ» είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ