Γυμνές Γερμανίδες στον Στρατό: Σοκάρει το «σκάνδαλο στριπτίζ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυμνές Γερμανίδες στον Στρατό και χορό pole dancing έχει το «σκάνδαλο στριπτίζ» που προκαλεί σεισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις της Γερμανίας.

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος απο το σεξουαλικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στον γερμανικό στρατό.

Στο θέμα εκτενείς αναφορές έχει ακόμα και η έγκυρη Deutsche Welle

Σε στρατιωτική βάση στα νότια της χώρας οι γυναίκες στρατιωτικοί περνούσαν απο «τελετή» που περιελάμβανε στριπτίζ αλλά και χορο pole dancing.

Το Γερμανικό υπουργείο Άμυνας κάνει έρευνα και τα ευρήματα ως τώρα σοκάρουν. Φυσικά το γεγονός έχει καταδικαστεί και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν σκληρά.

Το κέντρο εκπάιδευσης του Γερμανικού Στρατού στα νότια της Γερμανίας είναι στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων όμως τα όσα γίνονταν δεν έχουν σχέση με την εκπαίδευση τους αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ.

Μια γυναίκα που κατήγγειλε όσα πέρασε υποστήριξε πως στο δωμάτιο που γινόταν το pole dancing υπήρχε ένας χώρος σαν μπαρ με ποτά όπου συγκεντρώνονταν τα στελέχη της μονάδας.

Οι γυναίκες είχαν ακόμα μαζευτεί σε μια περίπτωση στο αμφιθέατρο της μονάδας.

Εκεί τις διέταξαν να γδυθούν.

Άντρες απο το στρατόπεδο ακούμπησαν απόκρυφα τους σημεία και άλλοι άντρες τραβούσαν φωτογραφίες. Όπως τους είπαν όλο αυτό ήταν απαραίτητο για την εκπαίδευση τους.

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ursula von der Leyen χαρακτήρισε αηδιαστικά όσα γίνονταν στο στρατόπεδο και στην γερμανική βουλή όλα τα κόμματα ζήτησαν έρευνα.

Γερμανίδες πολιτικοί σημειώνουν πως πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει.

Παράλληλα τα κόμματα της Γερμανίας ζητούν να υπάρχει προληπτικός έλεγχος για να μην ξαναεμφανιστούν τέτοια περιστατικά

Στόχος τους λένε είναι να μην χρειαστεί και πάλι να υπάρξει κάποια γυναίκα που θα έχει το θάρρος να καταγγειλει μια παρόμοια συμπεριφορά ενώ δεκάδες άλλες υπομένουν τα βασανιστήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ