Η συγκινητική ανάρτηση του Αλκ. Στεφανή για τον Δόκιμο που φιλάει την Ελληνική σημαία – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΕΑΠ - ΔΟΚΙΜΟΣ ΣΗΜΑΙΑ

«Αγάπη για την Πατρίδα μας!» με αυτόν τον τίτλο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανή θέλησε με ανάρτησή του στο FB να αναδείξει την ενέργεια Δόκιμου που παραδίδοντας την Ελληνική σημαία έσκυψε και τη φίλησε.

Το γεγονός έγινε χθες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης όπου παρευρέθηκε ο ΥΦΕΘΑ στο πλαίσιο τελετής ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού στη ΣΕΑΠ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τελετής ονομασίας ο Αλκ. Στεφανής παρατήρησε την ενέργεια του Δόκιμου και Αρχηγού της Σχολής ο οποίος όταν παρέδωσε την πολεμική σημαία έσκυψε και την φίλησε. Όταν ο Δόκιμος στάθηκε μπροστά στον ΥΦΕΘΑ δε μπορούσε να μην τον επιβραβεύσει και αυτός αλλά και όλους τους υπόλοιπους Δόκιμου.

«Η Σημαία πρέπει να είναι πάντα μέσα μας. Και να ανεμίζει πάντα μέσα μας δυνατά» είπε στον Δόκιμο.

Λίγη ώρα αργότερα αναφέρθηκε και ανέδειξε το γεγονός και στις δηλώσεις του μιλώντας για την ανάγκη προώθησης της φιλοπατρίας.

«Έχουμε υποχρέωση ως γονείς, ως πολιτεία, να αναπτύξουμε τη φιλοπατρία στους νέους μας. Και αυτό το είδαμε σήμερα. Είδαμε τον Αρχηγό της Σχολής παραδίδοντας την πολεμική σημαία να σκύβει και να την φιλάει. Ωραιότερο γεγονός από αυτό δεν υπάρχει. Αυτό καταδεικνύει τα υψηλά ιδανικά που έχουν αυτά τα παιδιά τα οποία θυσιάζουν το εγώ τους για το εμείς» ανέφερε αργότερα σε δήλωσή του.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής έστειλε όμως από το Ηράκλειο, και ηχηρό μήνυμα αποτροπής προς την Τουρκία λίγες μέρες πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία. Αναφερόμενος στον χαιρετισμό του στην Τουρκική προκλητικότητα, στην ετοιμότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και στη στάση της χώρας μας η οποία κινείται σύμφωνα με τις αρχές του διεθνούς δικαίου.

Λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Ξενώνων Φρουράς Ηρακλείου στην ΣΕΑΠ, από τον Υφυπουργό, όπου παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και Διοικητές Στρατιωτικών Αρχών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ …. ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΤΗΝ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ