Ηλιάκης: «Τινάχτηκε» στον αέρα η αποστολή των Βουλευτών

Ηλιάκης: Πρωτοφανείς καταστάσεις λίγο πριν την απογείωση του C-130. Η αποστολή των Βουλευτών στις εκδηλώσεις μνήμης σημαδεύτηκε από μια ηχηρή αποχώρηση.

Τον λόγο μπορείτε να τον διαβάσετε σε όσα καταγγέλει το ΚΚΕ:

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να προσκαλέσει τη ναζιστική – εγκληματική Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη συμπλήρωση δώδεκα χρόνων, από το θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο.

Η κυβέρνηση με αυτές τις επαναλαμβανόμενες προσκλήσεις της, προς τους ναζιστές υπόδικους της Χρυσής Αυγής, νομιμοποιεί την παρουσία τους και τα ναζιστικά και ρατσιστικά κηρύγματά τους προς τα στελέχη και τους στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι προσκλήσεις των νοσταλγών του Χίτλερ, στις εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων προσβάλλουν και όλους εκείνους που διακατέχονται από το γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό. Τα στελέχη και οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων χρειάζεται αποφασιστικά να απομονώσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Ευθύνες έχει επίσης και ο Δήμαρχος Καρπάθου, που προσκάλεσε τη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, κατήγγειλε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και αποχώρησε από την αποστολή, που διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας από την Αθήνα προς την Κάρπαθο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ