Ίμια 2017: Ο Μπαχτσελί προκαλεί πως θα ρίξουν τους Έλληνες στην θάλασσα

Οι πολιτικές κόντρες γύρω απο τα Ίμια δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο και τον Τούρκο ακροδεξιό Μπαχτσελί

Ο ακροδεξιός πολιτικός Ντεβλέτ Μπαχτσελί είδε πολιτικές κόντρες και μπήκε να πει και αυτός την κορώνα του που θα ρίξει λάδι στην φωτιά και ψήφους στο κόμμα του.

Στο στόχαστρο του η Κύπρος

Στην προκλητική του ομιλία στους βουλευτές του κόμματος του ο Μπαχτσελί προκάλεσε τους Κυπρίους που αισθάνονται Έλληνες να μετακομίσουν στην Αθήνα και απείλησε πως η Τουρκια δεν θα αφήσει την Κύπρο.

Επίθεση στον Α/ΓΕΣ

Ο ίδιος τα έβαλε και με τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή ο οποίος επισκέφτηκε τις Οινούσσες πρόσφατα όπως είναι γνωστό.

«Πήγε να αναπνεύσει στα νησιά που βρίσκονται υπό κατοχή ο πρόσφατα διορισμένος αρχηγός του στρατού ξηράς της Ελλάδας. O Έλληνας υπουργός Εξωτερικών απειλεί. Η Ελλάδα πολιόρκησε με εχθρότητα τα νησιά και τις βραχονησίδες που δεν κατέκτησε στους Βαλκανικούς πολέμους και που δεν της δόθηκαν στην Λωζάνη. Πρέπει χωρίς όρους να δοθεί τέλος σε αυτή την κατοχή. Πρέπει να υπάρχει συμπεριφορά με βάση τους διεθνείς κανόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μια ομιλία παραλλήρημα που τελείωσε με απειλές έτσι ακριβώς όπως άρχισε.

«Αν θέλουν να ξαναπέσουν στη θάλασσα, εάν τραβάει η ψυχή τους να κυνηγηθούν, καλώς να ορίσουν, ο τουρκικός στρατός είναι έτοιμος. Κάποιοι να εξηγήσουν στην ελληνική κυβέρνηση τι έγινε το 1921 και 1922. Αν δεν υπάρχει κανείς να τους εξηγήσει, εμείς μπορούμε να έρθουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και να τους διδάξουμε πάλι την ιστορία. Μην ζορίζεστε και μην ενθουσιάζεστε χωρίς λόγο. Ο ελληνικός λαός, που δεν υπολογίζει το δίκαιο του γείτονα, να σταματήσει να αποθρασύνεται» υποστήριξε ο ακροδεξιός πολιτικός θέλοντας να ικανοποιήσει το κοινό του.

Κάτι που κάθε μέρα γίνεται πιο δύσκολο λόγο του ανταγωνισμού των Τούρκων πολιτικών στο ποιός θα εμφανιστεί πιο απίθανα προκλητικός.

Μια κόντρα που η Αθήνα πιστεύει οτι θα αρχίσει να ξεφουσκώνει μετα το δημοψήφισμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ