Ίμια 2017: Με ρίψεις αλεξιπτωτιστών στο Αιγαίο απαντά η Ελλάδα – ΦΩΤΟ

Ίμια 2017: Δυναμική απάντηση στο τουρκικό παραλήρημα δίνει το ΥΠΕΘΑ, ρε ρίψεις αλεξιπτωτιστών στην πρώτη γραμμή! Δείτε αποκλειστικές ΦΩΤΟ στο ArmyNow.Net

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Δυναμική απάντηση στο τουρκικό παραλήρημα με τις εκατοντάδες προκλητικές πτήσεις μέσα στον ελληνικό εναέριο χώρο και τις υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, έδωσε η Αθήνα, εκτελώντας ρίψεις αλεξιπτωτιστών στην πρώτη γραμμή!

Λίγο μετά τις 10 το πρωί και αφού οι Τούρκοι είχαν πραγματοποιήσει εκατοντάδες πτήσεις, εκδηλώνοντας την δυσφορία τους για το στεφάνι που έριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στα Ίμια, αεροσκάφος C-130 έριχνε αλεξιπτωτιστές στην Κω.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ίμια 2017: Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ νέες υπερπτήσεις απο F-16

Ίμια 2017: Τουρκικό πάρτι με F- 16 επι σχεδόν μια ώρα!


 

Η εκπαίδευση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς εκτιμάται ότι πρόκειται για σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως η Ελλάδα μπορεί να στήσει αερογέφυρες για να υπερασπιστεί την εδαφική της ακεραιότητα.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που μας έστειλαν σήμερα το πρωί από την Κω, και απεικονίζουν την στιγμή που το C-130 πλησιάζει και ρίχνει τους Αλεξιπτωτιστές, μια ανάσα από το τουρκικό έδαφος.

 

 

 

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας δήλωνε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη:

Σε ζητήματα κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες.

Δεν θα απεκδυθούμε του δικαιώματός μας μέσα στο χώρο της δική μας κυριαρχίας να αποτίουμε τις οφειλόμενες τιμές για τους πεσόντες μας.

Αποφασιστικότητα σημαίνει ότι στο βαθμό που γίνονται οι παραβιάσεις τις αναχαιτίζουμε. Η διαδικασία κατευνασμού δεν είναι η κατάλληλη διαδικασία.

Τιμούμε και θα συνεχίσουμε να τιμούμε τα τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους πάνω στο καθήκον. Εμείς αντιμετωπίζουμε όλη την κατάσταση των προκλήσεων και των πιθανών προβοκατσιών με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό φάνηκε και αντιπροχθές και τη σημερινή μέρα.

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που μας έστειλαν σήμερα το πρωί από την Κω, και απεικονίζουν την στιγμή που το C-130 πλησιάζει και ρίχνει τους Αλεξιπτωτιστές, μια ανάσα από το τουρκικό έδαφος Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας δήλωνε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη: Σε ζητήματα κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα έτοιμες. Δεν θα απεκδυθούμε του δικαιώματός μας μέσα στο χώρο της δική μας κυριαρχίας να αποτίουμε τις οφειλόμενες τιμές για τους πεσόντες μας. Αποφασιστικότητα σημαίνει ότι στο βαθμό που γίνονται οι παραβιάσεις τις αναχαιτίζουμε. Η διαδικασία κατευνασμού δεν είναι η κατάλληλη διαδικασία. Τιμούμε και θα συνεχίσουμε να τιμούμε τα τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους πάνω στο καθήκον. Εμείς αντιμετωπίζουμε όλη την κατάσταση των προκλήσεων και των πιθανών προβοκατσιών με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό φάνηκε και αντιπροχθές και τη σημερινή μέρα. armynow.net […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ