Ίμια 2017: Ο Πάνος Καμμένος ρίχνει στεφάνι και απαντά στην πρόκληση!

Ίμια 2017: Στεφάνι στον τόπο που έπεσε το ελικόπτερο έριξε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας στην τουρκική πρόκληση!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πέταξε σήμερα πάνω από τα Ίμια και έριξε στεφάνι στον τόπο που έχασαν τη ζωή τους οι τρεις ήρωες το 1996.

Μια ημέρα μετά την επέτειο των Ιμίων και τρεις ημέρες μετά την πρόκληση της τουρκικής ηγεσίας να φωτογραφηθεί με φόντο τα Ίμια εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, ο Πάνος Καμμένος πήρε το ελικόπτερο όπως κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πέταξε στα Ίμια.

Τον συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπέταρχος Χριστοδούλου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν οι συνεργάτες του στο Twitter.

Ο Πάνος Καμμένος φωτογραφήθηκε επίσης με φόντο τα δυο νησιά, όπως ακριβώς έπραξαν και οι Τούρκοι στρατηγοί, προκειμένου να λάβουν ευθεία απάντηση στην πρόκλησή τους.

Την περασμένη Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ο Τούρκος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Χουλούσι Ακάρ, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς όλων των Επιτελείων, επιβιβάστηκαν σε σκάφη και προσέγγισαν τα δυο νησιά, όπου και φωτογραφήθηκαν.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ