Ίμια 2017: «Να μην πληρώσουμε ξανά ακριβά τις τσιπούρες» – «Βόμβα» και για Παπανικολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίμια 2017: Την άποψη πως πρέπει «Να προσέξουμε να μην πληρώσουμε ξανά ακριβά τις τσιπούρες των Ιμίων» εκφράζει με ένα βιντεο-μήνυμα του ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος.

Mε μια βιντεοσκοπημένη δήλωση του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος τοποθετείται στις εξελίξεις στα Ίμια

«Ανεβαίνουν οι τόνοι κυρίως απο την κυβέρνηση και απο ορισμένα μέσα ενημέρωσης για το θέμα των Ιμίων, εντάξει είναι προκλητικές οι δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων, πηγαίνουν σε ένα δημοψήφισμα μεσα απο το οποίο θα αναδειχθεί ο Ερντογάν δημοκρατικός δικτάτορας με προεδρικές υπερεξουσίες, χρειάζονται τις ψήφους των υπερεθνικιστών, των εθνικιστών, έχουν αδειάσει τους Κούρδους με τους οποίους συνεργαζόντουσαν πριν μερικά χρόνια επομένως ακούμε πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να λέγονται απο την πλευρά της Τουρκίας αλλά πρέπει να πούμε ότι η Τουρκία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της κυρίως ανατολικά, Συρία, Ιράκ και κυρίως Κουρδικο που έχει σχέση με την Συρία και το Ιράκ και την μειονότητα την κουρδική 15-17 εκ. στο εσωτερικό της Τούρκιας.

Επομένως όσα ακούγονται για Αιγαίο – Ίμια είναι περισσότερο προπαγάνδα προεκλογική παρά προετοιμάζουν κατα την άποψη μου τουλάχιστον κάτι ιδιαίτερα αρνητικό για την χώρα μας» λέει ο Γιώργος Κύρτσος.

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. σημειώνει ακόμα πως το πρόβλημα είναι οτι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί αυτές τις δηλώσεις για να αποπροσανατολίσει τον λαό απο τα εσωτερικά προβλήματα.

Προσοχή στους εξοπλισμούς

Ο γαλάζιος ευρωβουλευτής μιλάει και για τους εξοπλισμούς. Λέγοντας πως συνήθως η ελληνοτουρκική ένταση αξιοποιείται απο τους πωλητές οπλικών συστημάτων .

Όπως αναφέρει η κρίση στα Ίμια οδήγησε στους υπερεξοπλισμούς Σημίτη-Τσοχατζόπουλου.

Βόμβα για τα υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ

Ο Γιώργος Κύρτσος όμως στην δήλωση του κάνει και μια αναφορά που θα συζητηθεί για τα υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ

Όπως θα τον ακούσετε να λέει:«Τα γερμανικά υποβρύχια τα πληρώσαμε 80% προκαταβολή και ακόμα δεν λειτουργούνε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου δεν έχουνε πλήρη τα οπλικά τους συστήματα και κανείς δεν ενημερώνει φυσικά για αυτό».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ