Ίμια 2017: Μετά την κρουαζιέρα πέρασαν …χειροπέδες σε Τουρκάλα αξιωματικό!

Πικρή βγήκε η «βόλτα» με τους Τούρκους στρατηγούς γύρω απο τα Ίμια. Στην Τουρκία που ζει ακόμα τον «πυρετό» του πραξικοπήματος οι χειροπέδες είναι παντού.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πλου στα Ίμια όπου οι Τούρκοι στρατηγοί θέλησαν να περάσουν μήνυμα ισχύος του τουρκικού στρατού μία αξιωματικός που συνόδευε τον στρατηγό  Χ. Ακάρ βρέθηκε με …χειροπέδες.

Όπως αναφέρει η Χουριέτ η αξιωματικός Μπιλκενχαν Μπουλμπούλ, που θα γινόταν η πρώτη γυναίκα ανώτατη στην τουρκική αεροπορία, λίγο μετά την αποβίβαση απο τα Ίμια συνελήφθη ως οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν και άρα πιθανά αναμεμειγμένη στο πρόσφατο πραξικόπημα που επιχειρήθηκε στην Τουρκία.

Η αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας κρατήθηκε για ένα βράδυ μετά απο μαρτυρίες που την έφεραν ώς οπαδό του Γκιουλέν

Μια δε απο τις «βαρύτερες κατηγορίες» που την επιρρίπτουν είναι πως… ο σύζυγος της επίσης αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας είχε συναντήσεις με ένα μέλος του κινήματος.

Ο ίδιος μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει συντονίσει και επιχειρήσεις της τουρκικής αεροπορίας κατα των τζιχαντιστών. Μάλιστα και αυτός έχει κρατηθεί απο τις αρχες αλλά τον αφησαν γιατί δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.

Όπως φαίνεται η νευρικότητα του «σουλτάνου» Ταγίπ Ερντογάν δεν γνωρίζει όρια ούτε όταν οι κινήσεις του πλήττουν την εικόνα και το γόητρο του τουρκικού στρατεύματος, εκτός και αν ο στόχος του Ταγίπ Ερντογάν είναι ακριβώς αυτός κάτι που θα φανεί στο μέλλον.

Στην φωτογραφία της Χουριέτ που ακολουθεί φαίνεται η Μπουλμπούλ λίγο μετά την αποβίβαση της ίδιας και του Ακαρ απο τον πλου στα Ίμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ