ΙΜΙΑ: Ποιός είναι ο παπάς που κυμάτιζε την γαλανόλευκη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γαλανόλευκη που κυμάτιζε με ενθουσιασμό απέναντι από τα ΙΜΙΑ χαιρετούσε όλα τα πλοία, από τα ψαράδικα έως τα πλοία του Π.Ν.

Ένα εντυπωσιακό βίντεο του π.Ιγνάτιου πού μόναζε στήν Ιερά Μονή της Αγ.Τριάδος στήν Χαλή Καλύμνου, απέναντι από τα Ίμια, έχει αναρτήσει στο YOUTUBE ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καλύμνου, Αλήθεια 96,3 FM (http://www.alithiafm.gr).

O ιερέας σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό χαιρετούσε καθημερινά κυματίζοντας την γαλανόλευκη σε όλα τα πλοία που πέρναγαν ανάμεσα στα Ίμια και την Κάλυμνο. Μάλιστα και ο ίδιος είχε υπηρετήσει για 36 μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό ως κελευστής (πυροβολητής).

Στην συνέχεια ο π. Ιγνάτιος βρέθηκε στην Κάλυμνο και ακολούθως στο επίσης ακριτικό Καστελλόριζο και επιτελεί όπως αναφέρει η ΑΛΗΘΕΙΑ και εκεί εξίσου τεράστιο έργο γιά τό οποίο μάλιστα έχει συγκινήσει την Ηγεσία του ΓΕΕΘΑ.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα υπάρχει και ένα ξεχωριστό, άγνωστο στους πολλούς περιστατικό, όταν πρίν απο κάποια χρόνια την περίοδο που ο π. Ιγνάτιος ήταν στήν Κάλυμνο τόν συνάντησε ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΝ γιατί όπως περνούσε μέ τά φουσκωτά των ΟΥΚ τον είδε νά τούς χαιρετά μέ δύο σημαίες.

Ο π. Ιγνάτιος μάλιστα σε εκείνη την συνάντηση το μόνο που του ζήτησε ήταν να τού στείλει σημαίες.

(εκτός απο το βίντεο μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες του π. Ιγνάτιου στην σελίδα του ΑΛΗΘΕΙΑ στο facebook)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ