Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2017: Τετ-α-τετ με τον Αμερικανό πρέσβη είχε νωρίς το πρωί ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας. Τι ακούστηκε να συζητούν;


 

Συνομιλία με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρυ Ρ. Πάιατ είχε νωρίς το πρωί στο αεροδόμιο της Ελευσίνας ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Κατά την άφιξή του ο Αμερικανός πρέσβης είδε τον Αρχηγό ΓΕΑ και αμέσως οι δυο άνδρες έπιασαν συζήτηση έξω από το κτίριο VIP της αεροπορικής βάσης Ελευσίνας στην 112 Πτέρυγα Μάχης.

Η συζήτηση διήρκεσε πάνω από δέκα λεπτά και κανένας άλλο δεν παρενέβη ούτε πλησίασε τους δυο άνδρες, για να τους διακόψει.

Η συζήτηση ήταν σε καλό κλίμα και τόσο ο Αρχηγός ΓΕΑ όσο και ο Αμερικανός πρέσβης φαίνονταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, αλλά και είχαν και μια μεγάλη οικειότητα.

Δημοσιογράφοι που βρίσκονταν κοντά και ως παρατηρητές “έστησαν αυτί” για να ακούσουν μήπως και βγει κάποια είδηση, αναφέρουν ότι άκουσαν τον Αμερικανό πρέσβη να μιλά για τη Ρωσία.

Ωστόσο ο Αρχηγός ΓΕΑ, το μεσημέρι που ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, είπε ότι δεν θυμάται κάτι τέτοιο.

Αν κρίνουμε πάντως από την χαρακτηριστική χειρονομία του Αμερικανού πρέσβη, είναι πολύ πιθανό να εξηγούσε στον Έλληνα πτέραρχο το πώς πετάει το F-35 και τι καλά θα ήταν να το αγοράζαμε.

Ίδωμεν

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ