ΗΝΙΟΧΟΣ 2017: Ο Στόλος σε πολεμική ετοιμότητα! (ΦΩΤΟ)

ΗΝΙΟΧΟΣ 2017: Το Πολεμικό Ναυτικό έδωσε πληροφορίες και φωτογραφίες για την συμμετοχή του στην πολυεθνική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ.

Όλος ο Στόλος είναι σε συναγερμό για την μεγάλη πολυεθνική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ.

Οι μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού δείχνουν γιατί το Αιγαίο είναι ασφαλές με τα ελληνικά πλοία.

Και στέλνουν ισχυρά μηνύματα αποτροπής στην Τουρκία.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΗΝΙΟΧΟΣ


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έγινε και επίσημα γνωστό ότι από τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 διεξάγονται οι εθνικές ασκήσεις “ΑΣΤΡΑΠΗ 4/17” και “ΟΡΜΗ 3/17” στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού, Μυρτώου και κεντρικού Αιγαίου Πελάγους και του βορείου, κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου Πελάγους αντίστοιχα.

Οι ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού έχουν βάλει σε συναγερμό τον Στόλο και γίνονται με τη συμμετοχή φρεγατών, πυραυλακάτων, υποβρυχίων, ελικοπτέρων και ομάδων της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών.

Οι εν λόγω ασκήσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης μονάδων του ΠΝ με σκοπό τη διατήρηση και ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ετοιμότητας και ικανότητας των συμμετεχόντων και πρόκειται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη 06 και την Παρασκευή 07 Απριλίου 2017, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των προαναφερομένων ασκήσεων οι συμμετέχοντες εξασκούνται επί τεχνικών και τακτικών αντικειμένων και διαδικασιών σε περιβάλλον σύνθετης απειλής.

Επιπρόσθετα, εκτελείται και συνεργασία/συνεκπαίδευση με μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο της άσκησης “ΗΝΙΟΧΟΣ 2017”.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την άσκηση.

Πολεμικό Ναυτικό ΟΡΜΗ ΑΣΤΡΑΠΗ Πολεμικό Ναυτικό ΟΡΜΗ ΑΣΤΡΑΠΗ Πολεμικό Ναυτικό ΟΡΜΗ ΑΣΤΡΑΠΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΝΙΟΧΟΣ 2017: Έρχεται ο Στόλος «μεθ’ ορμής ακαθέκτου» Πολεμικό Ναυτικό ΟΡΜΗ ΑΣΤΡΑΠΗ Πολεμικό Ναυτικό ΟΡΜΗ ΑΣΤΡΑΠΗ Πολεμικό Ναυτικό ΟΡΜΗ ΑΣΤΡΑΠΗ Πολεμικό Ναυτικό ΟΡΜΗ ΑΣΤΡΑΠΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ