Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πυρ και μανία με τον Καμμένο

Η επίθεση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε Μητροπολίτη δεν άρεσε όπως φαίνεται σε 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι πήραν αποστάσεις.

 

Αποστάσεις από την επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας παίρνουν τρεις κυβερνητικοί Βουλευτές μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην τοπική κοινωνία.

Οι 3 Βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας στο πλαίσιο επίθεσης που εξαπέλυσαν στην κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση και οι ίδιοι από στελέχη της ΝΔ φρόντισαν στο κείμενο τους να «αδειάσουν» και τον Πάνο Καμμένο.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι τρείς Βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την επίθεση του ΥΕΘΑ:

«…για το επίμαχο θέμα του στρατοπέδου, ο κ. πολιτευτής διαστρεβλώνει συνειδητά την αλήθεια, αφού ουδείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «χειροκρότησε» τον  Υπουργό Άμυνας και τις δηλώσεις του για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Ουδείς βουλευτής πήρε θέση για να φύγει το στρατόπεδο Καλαμάτας…».
 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΚαμμένος: «Ιερός πόλεμος» από την Μεσσηνία


Υπενθυμίζεται πως ο ΥΕΘΑ είχε επιτεθεί μέσω τηλεοπτικής εκπομπής κατά του Μητροπολίτη αναγκάζοντας την Μητρόπολη σε απάντηση.

Η ουσία της επίθεσης κατά του Μητροπολίτη είχε να κάνει με το στρατόπεδο Καλαμάτας το οποίο όπως είναι γνωστό είναι από τα πρώτα που θα κλείσουν ξεσηκώνοντας την τοπική κοινωνία.

Για το θέμα μάλιστα αναγκάστηκε να πάρει θέση θυμίζοντας λεπτομέρειες για το στρατόπεδο και ο πρώην ΥΦΕΘΑ Ιωάννης Λαμπρόπουλος.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΣτρατόπεδο Καλαμάτας: Πυρά Λαμπρόπουλου σε Καμμένο


 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ