Καμμένος: Ποιος Μητροπολίτης είναι πυρ και μανία με τον ΥΕΘΑ

Ο Πάνος Καμμένος αποκτά ένα νέο μέτωπο και αυτή την φορά δεν είναι πολιτικό. Απέναντι του στέκεται Μητροπολίτης που είναι έξω φρενών.

Τα όσα κατήγγειλε ο υπουργός Άμυνας στην Βουλή έχουν οδηγήσει σε σεισμικές αντιδράσεις στην Ζάκυνθο.

Το Ιόνιο «βράζει» και ζητά απαντήσεις και φυσικά πρώτος ο Μητροπολίτης στην Ζάκυνθο.

Όπως ήταν λογικό η ομιλία του υπουργού στην Βουλή δεν πέρασε στα ψιλά και ο τοπικός Μητροπολίτης αποφάσισε να ζητήσει εξηγήσεις απο τον υπουργό στα όσα είπε περι ιερέα που ζήτησε «δώρα».

Όπως γράφει το imerazante o Mητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος κατέθεσε μάλιστα μηνυτήρια αναφορά για να έχει την βοήθεια της Δικαιοσύνης προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα αλλά και τη φήμη της Μητρόπολης Ζακύνθου.

Η μηνυτήρια αναφορά του Μητροπολίτη Ζακύνθου προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου κατατέθηκε όπως υπογραμίζει η ιστοσελίδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα ανέφεραν, μεταξύ άλλων, στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Π. Καμμένος, όμως έχει και άλλα θέματα.

Για το επίμαχο πάντως αναφέρεται πως:

«Είναι φανερό ότι η παραπάνω αποστροφή του Π. Καμμένου βασίζεται σε ακραία παραπλανητική του πληροφόρηση, γιατί ούτε υπάρχει αλλά ούτε θα μπορούσε να υπάρξει διάλογος όπου ιερωμένος της Μητροπόλεως Ζακύνθου, να έχει ζητήσει ‘δώρα’ παράνομα για να μην απαγορεύσει τάχα την ‘επένδυση, πλην όμως με αυτήν την διατύπωση, θίγει βαρύτατα και καίρια την Εκκλησία της Ζακύνθου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, που με βεβαιότητα πιστεύουμε ότι είναι ουσιωδώς διαφορετική και για να μην παραμείνει η παραμικρή σκιά σε βάρος της, θα πρέπει το ανωτέρω αναφερθέν περιστατικό να ερευνηθεί πλήρως», αναφέρει ο κ. Διονύσιος σύμφωνα με το imerazante.

Θυμίζεται πως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος είχε πεί στην Βουλή απαντώντας στον βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Δαβάκη πως:

«Ήρθε ο Εμίρης του Κατάρ εδώ, έκανε 16 δισεκατομμύρια επένδυση και κάποιοι έκαναν βόλτες. Μου είπαν ότι στέλεχος, ιερέας, ζήτησε μετρητά και μια βίλα δώρο για να μην απαγορεύσει την επένδυση».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ