Ο Καμμένος, το Μονακό, η Συγκυβέρνηση και η Θλιβερή Κυβέρνηση

Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πηγαίνει τις βόλτες του και να φωτογραφίζεται με όποιον θέλει. Όλοι έχουν το δικαίωμα να ζουν όπως θέλουν, αρκεί ν’αντέχει η τσέπη τους. Ακόμα και τα δημόσια πρόσωπα. Θυμάστε που παντρεύτηκε τη Βίκυ ο Άκης; Στο Παρίσι και η γαμήλια δεξίωση έγινε σε ακριβό μαγαζί!

Η υποκριτική και συνάμα επιθετική τακτική της ΝΔ εναντίον του αδύναμου κρίκου της συγκυβέρνησης, του Πάνου Καμμένου, γιατί απλά οι ΑΝΕΛ είναι Πάνος Καμμένος, μάλλον είναι αποτυχημένη. Δεν το λέμε εμείς, τα αποτελέσματά της το λένε. Κάτι τα πυρομαχικά, κάτι, το Λονδίνο, ήρθε τώρα και το Μονακό κι έδεσε το γλυκό. Αλλά ο Καμμένος παραμένει και μάλιστα με την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού.

Το γιατί το ξέρουν πια κι οι πέτρες: Ότι φάμε , ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο ….. . Ξέρουν όλοι πως το 2019 έρχονται εκλογές. Η τακτική Τσίπρα για προσέγγιση με την κεντροαριστερά – ποτάμια – λίμνες – βουνά και άλλα, θέλει πολιτικό χρόνο για να ωριμάσει. Που μάλλον δεν τον έχει ο πονηρούλης και εξυπνάκιας Τσίπρας που ήθελε να μοιάσει στον Ανδρέα.

Όσο για τον Καμμένο, από τότε που μπαστακώθηκε ο νέος ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης που και πολιτική εμπειρία διαθέτει αλλά και προσωπικότητα, έχει πάρει ολίγον δεύτερο ρόλο. Κάτι που βέβαια είχε υπολογίσει ο Τσίπρας στην προσπάθεια του να περιορίσει τις γκάφες του συνεταίρου του. Έτσι ο ΥΕΘΑ μάλλον περιμένει το πλήρωμα του χρόνου των εκλογών και πιθανόν να έχει βρει την επόμενη πολιτική του “παρέα” αλλά και σχέση προκειμένου να ξαναμπεί στη Βουλή του χρόνου.

Όσο για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό γνωρίζουν πως τίποτα δε “βαίνει καλώς” και προσπαθούν με φτηνά κολπάκια επικοινωνίας, μεγαλόστομες ανακοινώσεις και εντυπωσιακές παρουσίες να εξαπατήσουν, εν γνώσει του, για μια ακόμα φορά τον Ελληνικό λαό.

Αν ψάξουμε για το πολιτικό έργο που έγινε αυτά τα χρόνια στο ΥΠΕΘΑ θα απογοητευτούμε. Το προσωπικό σε πλήρη απαξίωση, εξαπατημένο και θυμωμένο. Τα οικονομικά, πάμε στο άλλο με τον Τοτό, οι εξοπλισμοί και η αμυντική βιομηχανία, τα έσοδα από τα μεγαλεπήβολα σχέδια, τι να πρωτοπούμε ….

Μας έμειναν οι γραφικές εικόνες του Υπουργού με τις παραλλαγές και τα σηματάκια, οι “πατριωτικές κορώνες”, οι παραιτήσεις κάθε τρείς και δέκα, που ποτέ δεν έγιναν. Ακόμα και τώρα με το Σκοπιανό να “παίζεται” δεν είδαμε, δεν ακούσαμε και δεν “μυριστήκαμε” ουσιαστική διαφωνία. Μόνο απογοήτευση και θλίψη. Άστους ρε Πάνο, καλύτερα στο Μονακό με τον Αλβέρτο, εδώ δεν αναγνωρίζεται η προσωπικότητα και η προσφορά σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ