Καμμένος κατά Ντόρας. Τι λέει ο υπουργός στον Μητσοτάκη;

Ο Πάνος Καμμένος βάζει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κόντρα του με την Ντόρα Μπακογιάννη. Πως ξεκίνησε η νέα μονομαχία;

Το νέο επεισόδιο στην κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη έχει και μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κόντρα όπως είναι γνωστό ξεκίνησε όταν ο Πάνος Καμμένος διασταύρωσε τα βέλη του με τον γιό της Ντόρας Μπακογιάννη περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

Η κόντρα των δυο ανδρών είχε αφορμή την ρίψη στεφάνου με ελικόπτερο στα Ίμια και τον σχολιασμό που την ακολούθησε.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη με βαριές κουβέντες


Τότε ο Πάνος Καμμένος ενέπλεξε και την Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας: «Ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη».

Ο Κώστας Μπακογιάννης όπως είναι γνωστό είχε απαντήσει λέγοντας: «Θέλω να ευχαρίστησω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση “….της μάνας σου” και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να…”προσγειωθεί”.»

Στην συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη προκάλεσε την προσωπική της μονομαχία στην Βουλή καταθέτοντας ερώτηση με θέμα «Απουσία της Ελλάδας από τη συνάντηση Υπουργών Άμυνας Πορτογαλίας, Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας στις 6 Φεβρουαρίου 2017».

Και η κόντρα συνεχίστηκε με νέα ερώτηση την οποία κατάθεσε η ΝΔ και την οποία ο Π. Καμμένος αποδίδει στην Ν. Μπακογιάννη αναφορικά με τις διαρροές περι θερμού επεισοδίου στην Κύπρο.

Διαρροές που όπως είναι γνωστό πρώτη άδειασε η Κύπρος.

Απαντώντας στην κίνηση της ΝΔ να καταθέσει αυτή την ερώτηση στο υπουργείο Εξωτερικών ο Πάνος Καμμένος ανέφερε:«Πρέπει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει την κ. Μπακογιάννη. Παρότι την καθαίρεσε από τομεάρχη Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, παρέσυρε το κόμμα της να καταθέσει επερώτηση, διαψεύσθηκε μέσα σε 20 ώρες με την άσκηση των Τούρκων ανοιχτά της Κύπρου και συνεχίζει τις επιθέσεις. Στερείται  σοβαρότητας και ψυχραιμίας.«

H απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη είναι βέβαιο πως θα έρθει σύντομα. Μέχρι τώρα πάντως έχει δηλώσει:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ