Καμμένος: Υπάρχουν τα ισοδύναμα. Έρχεται νεο μισθολόγιο.

Απαντηση στις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζοντάς πως έχει βρεί τα ισοδύναμα. Παράλληλα προανήγγειλε νέο μισθολόγιο.

Με ανακοίνωση του,το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απάντησε στα πυρά του Αδωνι Γεωργιάδη λέγοντας πως εδώ και καιρό υπάρχουν τα ισοδύναμα. Μάλιστα η είδηση που βγαίνει είναι πως σύντομα θα υπάρξει νέο μισθολόγιο για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων .

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει από την μεριά του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατατέθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα που του αντιστοιχούν από τις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Άλλωστε οι ίδιες δηλώσεις αναφέρουν πως προγραμματίζεται σύντομα η ψήφιση νέου ειδικού μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και για όλες τις κατηγορίες μισθωτών που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια. Επομένως είναι αδύνατον να υπάρξει πάγωμα μισθολογικών ωριμάνσεων ενόψει ψήφισης νέου μισθολογίου.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κατάρτιση του ειδικού μισθολογίου των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε μείωση στους μισθούς όλων των στελεχών, σημειώνει το ΥΠΕΘΑ.

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα ο Α. Γεωργιάδης κατήγγειλε  :
«Μια ακόμη κοροϊδία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και προσωπικά του κ. Καμμένου, επιβεβαιώνεται.

Μέχρι το τέλος του 2016, δεν ανευρέθηκαν και δεν νομοθετήθηκαν δημοσιονομικές παρεμβάσεις ισοδύναμης καθαρής εξοικονόμησης δαπανών μόνιμου χαρακτήρα, προκειμένου να μην ισχύσουν, από 1-1-2017, το πάγωμα και η αναστολή των ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών  των  στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συνιστώ στον κ. Καμμένο, στο εξής, να είναι σοβαρός και ειλικρινής σε θέματα που αφορούν στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ