Η κατάρα του ενδοτισμού….

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανάρτηση στο facebook του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη * 

 

Η Τουρκία προκαλεί επειδή, δεκαετίες τώρα, θεωρεί οτι η Ελλάδα δεν θα τολμήσει να αντιπαρατεθεί…

Επειδή η Ελλάδα σπεύδει, πρώτη, να κάνει πίσω και να δείξει διάθεση συμβιβασμού.

Επειδή στην πολιτική ελίτ της χώρας-σε όλα τα κόμματα-κυριαρχούν απόψεις σαν του ΓΑΠ (ας δώσουμε κάτι για να κοιμόμαστε ήσυχοι), του Κοτζιά (να μην είμαστε μοναχοφάηδες), του Ζουράρι (και τι θα γίνει αν χάσουμε μερικά νησιά), του Ντόκου (δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία και πρέπει να συμβιβαστούμε), σαν τις…διεθνιστικές του ΚΚΕ οτι για όλα φταίει ο καπιταλισμός!

Την πολιτική ελιτ της χώρας την διαπερνά ο “σημιτισμός”…. Την έχει δηλητηριάσει, αυτό το άντρο της υποτέλειας, το ΕΛΙΑΜΕΠ… Ολοι αυτοί, θέλουν συμβιβασμό, με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.  Τελεία και παύλα!

Αυτό το είδαμε στα Ιμια,  το βλέπουμε στις παραβιάσεις του θαλάσσιου και εναερίου χώρου μας.

Αυτή η “κληρονομιά” έχει περάσει παντού. Εν μέρει και σε τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Δυστυχώς!

Η Ελλάδα ουδέποτε ανέπτυξε μια αξιόπιστη πολιτική αποτροπής.

Η Τουρκία κερδίζει πόντους επειδή βάζει πολλά ζητήματα στο τραπέζι, έχει μια πολιτική διεκδικήσεων και δεν διστάζει να απαιτεί.

Εμείς αυτοπαγιδευθήκαμε στο εθνικά επικίνδυνο “δεν διεκδικούμε τίποτα”. Θέλουμε να παριστάνουμε το καλό παιδί γιατί έχουμε μάθει να περιμένουμε να έρθουν να μας σώσουν! Επειδή είμαστε υπάκουοι! Και αυτοί που έρχονται να μας σώσουν, κάθε φορά δίνουν και κάτι στο… κακό παιδί που μας προκαλεί!

Και επειδή το… κακό παιδί είναι… καλός πελάτης (αγοράζει όπλα, έχει μεγαλύτερη αγορά κ,λ,π) του κάνουν και κάποια χατήρια!

Η Ελλάδα αν θέλει να επιβιώσει ως ανεξάρτητο κράτος, πρέπει να γίνει…Ισραήλ; Αντέχουμε; Διαφορετικά θα διολισθαίνουμε σ’ ένα καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας…

 

* Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης είναι πτυχιούχος Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου  στις οικονομικές και πολιτικές επιστήμες και διδακτορικού στις Διεθνείς Σχέσεις.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ