ΚΕΟΑΧ: Διαδρομή – μάθημα ζωής στον Όλυμπο – Ενυπωσιακές ΦΩΤΟ

Μετά από αίτημα στο ΓΕΣ της κας Ματίνας Δεληβού, η οποία πάσχει από σπανιότατη νόσο, ειδική ομάδα του ΚΕΟΑΧ, εκτέλεσε, μαζί της πορεία σε δρομολόγιο στον Όλυμπο.
 
 
Ένα τεράστιο εγχείρημα – μάθημα ζωής, ανθρωπιάς και αποφασιστικότητας αποτέλεσε για το ΓΕΣ και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα και Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ),  στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς, η υλοποίηση του αιτήματος της κας Ματίνας Δεληβού, η οποία πάσχει από σπανιότατη νόσο, να εκτελέσει πορεία στο δρομολόγιο «ΚΕΟΑΧ – Ύψωμα ΔΙΑΣΕΛΟ – Ύψωμα ΣΧΟΛΕΙΟ», στον Όλυμπο.
Έτσι την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, με τη διάθεση ειδικής ομάδος προσωπικού και μέσων του ΚΕΟΑΧ πραγματοποίησαν την πορεία στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, στον Όλυμπο. Ηταν μια πραγματικά ξεχωριστή διαδρομή για όσους συμμετείχαν, κάτι που αποτυπώθηκε και στις 22 εντυπωσιακές εικόνες του Γραφείου Τύπου του ΓΕΣ, που αναδεικνύουν την δύναμη της αποφασιστικότητας.
Γι΄αυτό και μέσω της ανακοίνωσης του ΓΕΣ μεταφέρεται εκ μέρους όλων των στελεχών, συγχαρητήρια στην κα Ματίνα Δεληβού, της οποίας το επιτυχές εγχείρημα, όπως σημειώνει, «υπενθυμίζει σε όλους μας, ότι τα ανθρώπινα όρια υπάρχουν μόνο και μόνο για να ξεπερνιούνται». 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ