ΚΙΝΑΛ: Τα χειροκροτήματα δεν αρκούν για τις Ένοπλες Δυνάμεις!!!

ΕΒΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος σε όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων προτείνει με ανακοίνωσή του ο Τομέας Άμυνας του ΚΙΝΑΛ.

 

Ο Τομέας Άμυνα του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προτείνει για μία ακόμη φορά την επέκταση του έκτακτου επιδόματος, που πήραν οι υγειονομικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό των ΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Οι ΕΔ της χώρας, με το προσωπικό τους, υπερασπίζονται καθημερινά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, αντιμετωπίζοντας κάθε επίδοξο εχθρό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν, όποτε απαιτηθεί, τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

Έτσι και τώρα, οι ΕΔ ήταν παρούσες να αντιμετωπίσουν, πρώτον, την πρόκληση της Τουρκίας στον Έβρο και στα νησιά, μέσω των μεταναστευτικών ροών, αλλά και δεύτερον, να αντιμετωπίσουν τον «αόρατο» εχθρό, τον κορωνοϊό.

Η πολιτεία, όπως το Κίνημα Αλλαγής είχε προτείνει, αναγνώρισε τις υπηρεσίες που προσέφερε το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, μεταξύ αυτών και το αντίστοιχο των ΕΔ και κατέβαλε σε αυτό άπαξ για το έτος 2020 έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Το προσωπικό των ΕΔ όμως ενεργεί συνολικά. Όλοι είναι ένας κρίκος στην ίδια αλυσίδα και δεν πρέπει να γίνονται διαχωρισμοί. Την ίδια στιγμή που κάποιοι έχουν ενταχθεί στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κάποιοι άλλοι μάχονταν στον Έβρο και στα νησιά, με κίνδυνο μάλιστα να μολυνθούν από την πανδημία κάτω από συνθήκες που δεν αρμόζουν σε κάποιον που θέλει να ονομάζεται πολιτισμένος.

Το Κίνημα Αλλαγής παρακολουθώντας τις εξελίξεις και με δεδομένο ότι τα προβλήματα με την Τουρκία θα συνεχισθούν στο προσεχές διάστημα, προτείνει για μία ακόμη φορά – έστω και τώρα – την επέκταση του έκτακτου επιδόματος σε όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό των ΕΔ.

Η Κυβέρνηση οφείλει έμπρακτα να αναγνωρίσει την προσφορά των Ε.Δ. με τη δίκαιη οικονομική ενίσχυσή του, δείχνοντας έμπρακτα την αναγνώριση του προσφερόμενου έργου, αυτό της διασφάλισης των εθνικών μας συμφερόντων.

Τα χειροκροτήματα δεν αρκούν …!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ