«Κόκκινα δάνεια»: Τι ετοιμάζουν οι απόστρατοι

«Κόκκινα δάνεια»: Βραχνάς είναι οι υποχρεώσεις από δάνεια σε πάρα πολλούς Έλληνες. Απόστρατοι ενώνουν την φωνή τους με την υπόλοιπη κοινωνία. Δείτε τι ετοιμάζουν

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για τα «κόκκινα δάνεια» αφού τα Μέλη της ΠΟΣ αποτελούν μέρος της κοινωνίας και πλήττονται τουλάχιστον το ίδιο, όσο και οι άλλοι πολίτες , από τα αλλεπάλληλα επώδυνα μέτρα.

Γι’ αυτό και όπως τονίζει η Ομοσπονδία θα συμμετέχει και όπως είναι λογικό και η ΠΟΣ στο 1ο Συνέδριο για τα “κόκκινα δάνεια”, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για όσους έχουν πληγεί.

Η ΠΟΣ θα μιλήσει στην  “Πρώτη Δημόσια Συζήτηση ανάμεσα σε Θεσμικούς και Κοινωνικούς Φορείς στην “Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών“” ενώ όπως λέει η ΠΟΣ μέλη της κυβέρνησης και κρατικοί λειτουργοί που παράγουν πολιτική και ασκούν διοίκηση για τα «Κόκκινα Χρέη» θα απαντήσουν για πρώτη φορά στις θέσεις και τα ερωτήματα των Κοινωνικών Φορέων.

 
 

Το μέγα ερώτημα βέβαια θα είναι πιθανότατα το γιατί απλά η κυβέρνηση δεν υλοποίησε διάφορες υποσχέσεις της που είχε δώσει και που με τον έναν ή άλλο τρόπο θα έδιναν λύση στο πρόβλημα.

Το σημαντικό όμως θα είναι οι απαντήσεις.

Κόκκινα Δάνεια
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ