Κορονοϊός: Τέσσερις στρατιώτες θετικοί στον COVID-19 στο Στεφανοβίκειο

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Τέσσερις στρατιώτες θετικοί στον κορονοϊό COVID-19 στο στρατόπεδο Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Βόλου. Κλιμάκο του ΕΟΔΥ στο στρατόπεδο.

Θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν τέσσερις στρατιώτες σε στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, την ώρα που παρατηρείται μία αύξηση κρουσμάτων COVID-19 στην Ελλάδα.

Τα τρία από τα τέσσερα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά από ιχνηλάτηση του πρώτου κρούσματος το οποίο και εντοπίστηκε θετικό την περασμένη εβδομάδα.

Ο στρατιώτης ήταν σχεδόν ασυμπτωματικός, καθώς είχε μόνο μία μικρή ενόχληση στο λαιμό, και αυτό τον οδήγησε στο ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από COVID-19.

Ακολούθησε ιχνηλάτηση των επαφών του στρατιώτη, με τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ να δείχνουν ότι έχουν προσβληθεί από τον ιό ακόμα τρεις στρατιώτες που είχαν έρθει σε επαφή με τον πρώτο στρατιώτη που νόσησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατόπεδο βρίσκεται ήδη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ και οι τέσσερις στρατιώτες, η κατάσταση των οποίων είναι πολύ καλή, μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τους γίνουν κι άλλα τεστ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ