Κωσταράκος: Παρέμβαση για τη μεταφορά διευθύνσεων του ΓΕΣ!

Παρέμβαση μέσω Twitter έκανε ο Στρατηγός Κωσταράκος στο θέμα της μεταφοράς των διευθύνσεων του ΓΕΣ στην περιφέρεια. Δείτε τι είπε

 


 

Στο θέμα της αποκέντρωσης του ΓΕΣ με τη μεταφορά των διευθύνσεων εκτός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε ο Στρατηγός Κωσταράκος, δίνοντας εύσημα στον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

Μέσω Twitter ο Στρατηγός Κωσταράκος απένειμε εύσημα στον Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, φθάνοντας μάλιστα να τον παραλληλίσει με τον Στρατηγό Μάσραλ ο οποίος έκανε την ίδια κίνηση τα Χριστούγεννα του 1940!

Δείτε τι λέει ο Στρατηγός Κωσταράκος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Συγχαρητήρια στον ΑΓΕΣ Αντγο Στεφανη για την αμεση εφαρμογή του σχεδίου αποκέντρωσης του ΓΕΣ. Φέρνει επιτέλους το ΓΕΣ στη σημερινή εποχή.

Το σχεδιο αποκέντρωσης του ΓΕΣ περίμενε τουλάχιστον 17 χρονια – απο όσο γνωρίζω- για να υλοποιηθεί και να καλύψει σημερινές επιχειρησιακές ανάγκες.

Μπραβο στον ΑΓΕΣ για την τόλμη του και την αμεση επιδίωξη του οράματος του.

Για την ιστορία αναφέρω οτι ο Αμερικανός ΑΓΕΣ περίφημος Στγος Μαρσαλ υλοποίησε αιφνιδιαστικά την ίδια οργανωτική αποκέντρωση στο Αμερικανικό ΓΕΣ τα Χριστούγεννα του 1940. Εμάς μας πηρε πολυ περισσότερο χρόνο.

Kostarakos

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ