Κρήτη: Πλήρωσε ακριβά το φιλί ζευγάρι στρατιωτικών

Κρήτη: Στρατοδικείο και τιμωρία ήταν η κατάληξη για ένα φιλί μεταξύ στρατιωτικών στα Χανιά της Κρήτης. Η ατυχία των Αυστραλών ήταν πως τους είδαν ανώτεροι τους.

Μάλλον δεν θα θέλει ούτε να ξανακούσει για την Κρήτη ένα ζευγάρι Αυστραλών που βρέθηκε στο νησί στο πλαίσιο άσκησης.

Όπως γράφει το candianews Η αγκαλιά και το φιλί σε κρητικό μπαρ κόστισαν ακριβά σε ζευγάρι Αυστραλών στρατιωτικών, που την Πέμπτη καταδικάστηκε από στρατιωτικό δικαστήριο της χώρας του για προσβολή των Ενόπλων Δυνάμεων! 

Οι τιμωρημένοι είναι ένας αξιωματικός που βρισκόταν σε φρεγάτα της Αυστραλίας η οποία ήταν στη ναυτική βάση της Σούδας και μια γυναίκα αξιωματικός του πλοίου.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις των ανωτέρων τους, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι βρέθηκε σε μπαρ των Χανίων, μαζί με άλλα μέλη του πληρώματος. Στη διάρκεια της διασκέδασης ο άνδρας αγκάλιασε και φίλησε την αξιωματικό.
 

Η κατηγορία με την οποία οι δυο τους οδηγήθηκαν στο στρατιωτικό δικαστήριο, το οποίο τους επέβαλε τελικά αυστηρή επίπληξη που θα έχει συνέπειες στην καριέρα τους, ήταν ότι η ιδιαίτερη στιγμή τους εξελίχθηκε μπροστά στο πλήρωμα.

Η γυναίκα στρατιωτικός πάντως υποστήριξε ότι δεν ήξερε τί έκανε, καθώς στο ποτό της είχαν βάλει κάποιο ναρκωτικό. Ο ισχυρισμός της όμως δεν έγινε δεκτός.
 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ