ΚΡΙΣΕΙΣ 2017: «Χλιαρή» η πρώτη αντίδραση απο την Ν.Δ.

Με στρατηγική ψυχραιμία ήρθε η πρώτη αντίδραση απο την Νέα Δημοκρατία στις ΚΡΙΣΕΙΣ 2017 που έγιναν στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Τα λάθη του παρελθόντος φαίνεται πως έγιναν μάθημα στην Ν.Δ. η οποία επέλεξε να μην ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους όπως έκανε το 2011 όταν έφτανε να πει πως δεν θα αναγνωρίσει τις κρίσεις του ΠΑΣΟΚ, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και τις αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε την ακόλουθη προσεκτική δήλωση ευχόμενος καλή επιτυχία στους νέους Αρχηγούς:

«Προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ξαφνικά η Κυβέρνηση αποφάσισε να αποστρατεύσει και τους τρεις Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και να προχωρήσει σε μαζικές αποστρατείες αξιωματικών μειζόνων σχηματισμών και μελών του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου (Α.Σ.Σ.), με προφανή επίπτωση στην πειθαρχία και στο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

             Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις, γιατί οι αλλαγές αυτού του εύρους έπρεπε να γίνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

            Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους Αρχηγούς για την ευδόκιμη θητεία τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ