Ξίφη: Πότε τα παίρνουν οι ανθυπολοχαγοί προέλευσης ΑΣΣΥ! ΕΓΓΡΑΦΟ

Όλα δείχνουν ότι έφθασε η ώρα που οι ανθυπολοχαγοί από ΑΣΣΥ θα λάβουν τα ξίφη τους έστω και αναδρομικά! Δείτε τι αναφέρει η σχετική σύμβαση που υπογράφηκε

 

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Η κατακύρωση του διαγωνισμού για να προμηθευτεί ξίφη το ΓΕΣ, βρίσκεται σε τελικόσ τάδιο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αρχίσει να παραλαμβάνει ξίφη για τους προαχθέντες ανθυπολοχαγούς!

Η σύναψη της 4ετούς σύμβασης για την προμήθεια 4000 ξιφών δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο και έδωσε ελπίδες ότι οι 6 τάξεις της ΣΜΥ που έχουν προαχθεί και δεν έχουν λάβει τα ξίφη τους, θα τα πάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Αξιωματικοί από ΑΣΣΥ: Επιτέλους θα πάρουν ΞΙΦΗ!

Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε σε δυο εταιρίες οι οποίες ανέλαβαν το έργο για διάστημα 4 χρόνων.

δείτε τα χρονοδιαγράμματα που αναφέρει η κατακύρωση του διαγωνισμού:

  • α. Τα υπόψη υλικά, πρέπει να παραδοθούν στο 2ο ΤΥΛ (Αυλώνας, Αττικής), µε µέριµνα και έξοδα των εταιρειών σας, ανά 1/3 της υπό προµήθειας ποσότητας σε 3, 5 και 6 µήνες, από την υπογραφή των επιµέρους εκτελεστικών συµβάσεων.
  • β. Οι παραδόσεις να πραγµατοποιούνται τµηµατικά, κατόπιν συνεννόησης µε την παραλαµβάνουσα Μονάδα (2ο ΤΥΛ), και όσο το δυνατόν σε σύντοµο χρονικό διάστηµα (εντός του παραπάνω χρονικού διαστήµατος), καθόσον τα εν λόγω υλικά προορίζονται, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών της Υπηρεσίας.
  • γ. Η οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή, θα γίνει από επιτροπή Αξκών, που θα συγκροτηθεί από την ΑΣ∆ΥΣ/∆ΕΠΥ, σύµφωνα µε το άρθρο 27 του Π∆ 118/07 και την τεχνική προδιαγραφή της Υπηρεσίας (ΠΕ∆-ΞΑ-113/07-05/ΓΓ0ΣΑΕ/’Εκδοση 1η), µε τη σύνταξη πρωτοκόλλου οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής, παρουσία των εταιρειών σας ή των νοµίµων εκπροσώπων σας, οι οποίοι προσυπογράφουν αυτό µαζί µε την επιτροπή.
  • δ. Τα υλικά κατά την παράδοσή τους, πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικό ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου κατασκευής και πιστοποιητικό κατά ΙSO 9001/2008 του κατασκευαστή (µε κατ’ ελάχιστον εξαίρεση την παράγραφο 7.3, που αναφέρεται στην ανάπτυξη και στο σχεδιασµό) ή ισοδύναµα πιστοποιητικά, από οργανισµούς εδρεύοντες σε άλλα κράτη µέλη, τα έξοδα των οποίων βαρύνουν τον προµηθευτή/κατασκευαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξίφη: ποιοι αξιωματικοί ΑΣΣΥ με άσπρα μαλλιά τα παρέλαβαν; ΒΙΝΤΕΟ

Δικαίωση θα πρέπει να αισθάνονται και τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, που είχαν αναδείξει το θέμα με πολλαπλές δημοσιεύσεις και επιστολές προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Προμήθεια 4000 ξιφών by Ioanna Iliadi on Scribd

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ